You are here

Maxwell MC 25606 lakatfogó

8 posts / 0 new
Last post
laszloferke
laszloferke picture

Ha valaki ismeri a Maxwell műszereket, kérek véleményt!
Szeretnék venni egy Maxwell lakatfogót,meg szabad-e venni?
Előre is köszönöm.
Tisztelettel: laszloferke

Comments
regosapa
regosapa picture

A megbízhatóságról annyit, hogy közeli kollégáimnak van ilyen, ezek közül több is tizen éve működik , de volt egy új , ami kb egy hónapig volt jó. Erre is igaz, mint minden elektromos eszközre, hogy nem lehet pontosan tudni, meddig akar működni. De azért nem beszéllek le róla, hogy vegyél, ha munkádhoz szükséges, mert vannak olyan mérések, amit szinte csak ezzel lehet "biztonságosan " megoldani. Erre is van garancia, ha újonnan veszed, így ha romlik javítható, vagy cserélhető.

0

regosapa
regosapa picture

Attól függ mire akarod használni.Nem szabad elfeledkezni róla, hogy nagy áramok mérésénél szerintem csak egy saccoló, mivel sok mindentől függ a mért érték.

0

laszloferke
laszloferke picture

Nem a pontosságára értettem a kérdést, hanem a megbízhatóságukra, mivel nekem még nem volt ilyen gyártmányú műszerem.
laszloferke

0

exGelkás
exGelkás picture
*

Szervusz laszloferke!
Megbízható, jó műszerek, mint minden ezek is távolkeleten készülnek. Hogy mire akarod használni, azt Te döntöd el, tehát, ha lakatfogót szeretnél, akkor megvehető!
Üdv:
exGelkás

0

AC-DC
AC-DC picture

Nekem egy Maxwell 25604 teljesít kb.2.5 éve töretlenül .Használon szinte minden nap ,és jó segítő társ .Annyi gond már volt vele ,hogy a bemeneti csatlakozó nyákról letört az egyik vezeték .
Üdv .: Zoli

0

laszloferke
laszloferke picture

Köszönöm a válaszokat, már kinéztem egyet, és ezek után meg is veszem. (3 fázisú motorok áramfelvételének mérésére kell)
Üdv. mindenkinek: laszloferke

0

AC-DC
AC-DC picture

A lakatfogók sohasem preciziós mérésekre voltak kitalálva .Pont nagy áramoknál nem annyira számottevő a pontosság .150A vagy 155A mért érték nem okoz nagy problémát .

Üdv .: Zoli

0