You are here

Whirpool mosogatógép ADG7442FD,tipWASFD,ATL 854274429020,Hibakód F8,E1,

Miután kitakaritottam a szürőket ,ellenőriztem a szivatyut hogy müködik,töröltem az utolsó programot,nem indul el az uj mosási program.Visza jön a hibakód.F8,E1.Mi lehet még amiért nem müködik a gép?

Comments
Gépklinika
Gépklinika picture

Szia!
Nem tud kifolyni a víz!
http://docs.whirlpool.eu/_doc/501939603664HU.pdf
Vedd ki a lefolyó szifonból a kifolyó csövet és fektesd le a padlóra. Készíts oda lavórt, felmosót!
Próbáld így indítani! Ha elkezd kifolyni a víz (gyorsan kapcsold ki, zárd el a befolyó vizet, mosd a kifolyt vizet!), akkor a lefolyód van eldugulva. Ha meg nem, akkor a gépben van valahol dugulás!

Mit szeretnél? Megjavítani te magad vagy egy szakemberrel megjavítattni?

0

szabó istván
szabó istván picture

Só is hiányzott ezt is feltöltöttem ,le vettem a kifolyó cső nics eldugulva ,nem kezdi el az uj betöltési(vizet nem tölt)programot.

0

Gépklinika
Gépklinika picture

Akkor ott nem a kifolyással lesz baj. Valami más reset feltétel nem teljesül. Nincs az alján a túlfolyó kapcsolónál víz?

0

szabó istván
szabó istván picture

Most ki szedtem a helyéről a mosogatógépet,benéztem az aljába nincs benne víz,áramtalanítottam a gépet és miután újra bedugtam egy programot lefut és megint a hibakód jön vissza,és ha megint áramtalanítok megint le fut egy program és vissza jön a hiba kód.Kösz hogy írsz Üdv

0

Gépklinika
Gépklinika picture

A szivattyú biztosan jó? Egyáltalán elindul a program vége felé?

0

szabó istván
szabó istván picture

Igen végig megy az egész program a vízleürítéssel és utána ha újra akarok mosogatni már a hibakód jelenik meg és csak akkor tudok újra mosogatni ha áramtalanítok.Közbe kiderült hogy négy év a gari és kijön a szerviz kösz hogy próbáltál megoldani a hibát.Üdv

0

Gépklinika
Gépklinika picture

Oké.
Sok sikert hozzá!

0