You are here

Whirpool awe 7519 mosógép

Sziasztok.Mivel nem találtam semmiféle bekötési rajzot a fenti tipusu mosógéphez,a következő kérdésem lenne:van-e esetleg valakinek ilyen gépe?Teljesen mindegy jó-e vagy nem,csak a L2158-as panel bekötési rajza kellene nekem amit ha megtenne felülről lefényképezne.Javitva volt,és kiszerelve a gépből,de mire megjavitoták,a rajz elünt..-no comment- /köztünk mradjon,de szerintem a négy yermekem közül volt az egyik/ köszi...:)

Comments
Kari
Kari picture
*****

Szia!
Lasd;Imyke topikjat http://elektrotanya.com/?q=hu/content/whirlpool-bitron-l2158-smd-alkatre... _mivel Te nem tudsz neki pm irni, megteszem-talan tud majjd segiteni, vagy esetleg mas is...
Kari

0

varga jano
varga jano picture
*****

Sziasztok !
Ha jól látom , a Domino panelről van szó . Ennek ( Domino) olyan a csatlakozók kivitele , hogy csak egy helyre lehet beledugni a panel és a csatlakozó "bütykei" és "kivágásai" miatt . A kétpólusú csatlakozó a kapcsolóra megy . A négypontos csatlakozó a fűtés és a vízszint szabályzó . Melékelek doksit a panel bekötéséről . Üdv jano http://data.hu/get/10088666/Domino_csatlakoztatas.jpg

0

pityu1
pityu1 picture

Szia!

A domino panel sokállású kapcsolójából simán ki lehet húzni a forgatógombot a tengellyel együtt? Vagy valamit meg kell feszíteni? Mert nem akar kijönni húzásra, nem akarok eltörni semmit.
Köszi a választ!

Üdv.
Pityu
 

0

varga jano
varga jano picture
*****

Szia Pityú !
A programkapcsolót szereld le ! Húzd ki az előlapból ! Az előlapban a forgatógomb mechanikusan rögzítve van . Óvatosan , mert ha a gomb tengelyen levő bordát "lenyalja" a rossz szerelés , akkor új gomb kell .Egy gyűrű is van rajta . Bepattintották az egészet az előlapba . Két csavarhúzóval feszítve , a rögzítők eltávolodnak annyira , hogy a forgatógomb kipattan az előlapból . A programkapcsolót úgy szereld vissza , hogy : felső borítót pattincsd a helyére ! (Középen kiáll a gomb tengely . )Nyákot told a helyére ! Célszerű a z előlapon a gombot "0" (kikapcsolt) állásba tenni ! A program szintén kikapcsolt állásban legyen ! Utána a hátsó borító müa. lemezt pattincsd a helyére ! Jöjjenek a csavarok (2 DB) , ha van . A csatlakozókat így told a helyükre .  Szétszerelés előtt célszerű alkoholos filctollal , számozással ., összejelölni A csatlakozó dugókat és az aljzatokat .

0

Csaba726
Csaba726 picture

Sziasztok.Köszi mindenkinek a segitséget.Még most láttam a válaszokat.Remélem bejön....:)

0