You are here

Samsung 3 A energia osztály, mosogatógép pontos típus még nem ismert, Képek alapján :DMS300TRS, A 3. betöltés után indul.

12 posts / 0 new
Last post
stevepapa
stevepapa picture

Üdv! A jelzett gép minden program indításakor csak a harmadik feltöltésre indul. Két alkalommal elkezdi tölteni a gépet majd leszivattyúzza. A 3. feltöltés után elindul és végig viszi a programot. Mi lehet a gondja, ki lett tisztítva. Köszönöm a figyelmet ! Igyekszem a pontos típust pótolni, ahogy a gép közelébe kerülök. Megoldva! Labirint tartály, és szivattyú csere után működik. A típusa a gépen nem olvasható leázott ! Ezért csak kép után tudtam kb beazonosítani. ,

Comments
dankasan
dankasan picture

Szia!
Nem is biztos,hogy rossz!Az ősszel küzdöttem egy ZANUSSI-val (ne kérdezd meg,milyen modell,nem is lényeg)annak is ugyan ilyen hülye a programja volt! Mindíg a szívbajt hozta rám mikor el-el indult!Sokáig állt mikor megcsinált egy program részt,meg ilyenek. Undormány az egész, a paneljával meg a kis nyomorult dinamikus vízszintszabályzójával együtt!
Üdv.

0

stevepapa
stevepapa picture

Szia!

Köszi, a tulaj elmondásaszerint eddig nem így ment.

Üdv Stevepapa

0

Jaca
Jaca picture
****

Szia!

Ha az átfolyásmérője hall elemes, akkor lehet, igazítani kellene rajta, mert nem érzékel minden impulzust a mágnestől, és túltölt, vagy azt hiszi, nincs elég víz benne / dugulás van. Hasonló jelenséggel volt dolgom, ott sem indult elsőre a gép, igazítani kellett az érzékelőn.

Üdv: Jácint

0

stevepapa
stevepapa picture

Szia!

Köszi reggelmegyek megnézem ezt is.

Üdv Stevepapa

0

Mosószaki
Mosószaki picture

Szia!
Nagyon könnyen el tud akadni a mágneskerék is. Vízkő, trutyi...
No meg, ha kivirágzik kívűről a műanyag, akkor akár a műanyag rögzítés is elpattanhat, ami a HAL szenzort tartja. Esetleg a szenzor be is ázhat.

0

stevepapa
stevepapa picture

Szia!

Köszönöm, megnézem!

Üdv Stevepapa

0

stevepapa
stevepapa picture

Üdv!
Bocsi a lényeg lemaradt! Hall elemes szabályzója van.

Üdv Stevepapa

0

vargaf
vargaf picture

Szia!

Így már sokkal jobb, hogy továbbra sem tudjuk a pontos típust, mert az nem is lényeges. De azt már tudjuk, hogy Hall elemes szabályozója van és ez a lényeg.

Üdv.:
Feri

0

DINO54
DINO54 picture

Szia!
Ha Te hasonló gonddal küszködnél, hogyan keresnél rá? :)
Látom, Te ezt érted. És azt is hogy volt értelme szóvá tenni.
Laci

0

Jaca
Jaca picture
****

Olvasni is lenne értelme megtanulni. Le volt írva, még nem sikerült azonosítani. Annak se, aki a helyszínen szétszedte, és megállapította, hogy hall elemes érzékelő van benne. Persze, belekötni mindenbe bele lehet.

0

Mosószaki
Mosószaki picture

Szia!
Mosó vagy mosogatógép?
Vízszint mérő, hidraulika csövek.

0

Sponsored links