You are here

TVGO telepítési és működési probléma (Megoldva, de nem sikeresen)

11 posts / 0 new
Last post
mosomedve
mosomedve picture

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! A szomszédomnak van egy Fujitsu Siemens laptopja, melyre szeretné feltenni a T-Home által üzemeltetett TVGO applikációt, hogy otthonán kívül is tudja nézni a számára kedves programokat.
Regisztrált felhasználó, ID és jelszó rendben. Be is tud jelentkezni és kezdhetné a műsor nézését. De: Minden egyes nyitáskor le szeretné tölteni az ehhez szükséges applikációt. TVGOQuickPlayer.exe programot. Sajnos már egy párszor letöltötte és telepítette ezt az alkalmazást a gépére, de csak nem jön elő ez az alkalmazás amikor kellene. Én is megpróbáltam telepíteni ezt a programot: rendben lefutott és kiírta, hogy sikeresen telepítette a számítógépre. Ennek ellenére sehol sem találom ezt az alkalmazást se a programok között se a bővítmények között. Mivel a windows nem látja ezt a programot nagy valószínűséggel azért nem is tud megnyílni és ezért is nem látja a TVGO oldala és ezért sem indul el a lejátszás amikor kellene. A TVGO GYIK oldala által felkínált lehetőségek egyike sem hozott megoldást.
Kérném azon kollégák segítségét, akik már túl esett ezen a problémán.
Köszönettel:
László

Comments
Eddyke
Eddyke picture

Sziasztok!
Igaz már megoldódott, de nekem olyan problémám van, hogy nem tudok bejelentkezni. Az email cím és jelszó jó, de még is, ha a helyes párost használom, kiírja, hogy "A megadott felhasználó nem létezik, kérjük ellenőrizd a regisztrációdat!", de ha direkt hibásan írom be a jelszót, akkor "Hibás név vagy jelszó!" Ha meg próbálok regisztrálni a megadott mail címmel, akkor meg közli, hogy már regisztrált. A jelszó változtatási mailt is megkapom. Weben is, és telefonos appon is ugyan ez. Több böngészővel is próbáltam. Régebben, kb 1 hónapja még ment.
Köszönettel: Gábor

0

mosomedve
mosomedve picture

Sziasztok!
Utána olvastam az interneten a hasonló problémával küzdő páciensek esetére. Ott javasolták, hogy a Firefoxot próbáljam meg feltelepíteni. A telepítés után kiderült az igazság! A kapott hibaüzenet elvezetett a problémához. A készülék olyan "öreg", hogy a WebGL formátumot illetve alkalmazást nem támogatja a videó kártya. Így kiderült, hogy a laptop nem alkalmas a TVGO program által szükségeltető TVGOQuickPlayer futtatására. Az illesztő program frissítésére tett kísérletem is hasonló eredményre vezetett, ott is kiírta,hogy ez avideo kártya nem alkalmas a legújabb driver feltöltésére.
Így lezárult az a projekt is. Megy vissza a laptop a gazdájának.

László

0

zoltan35
zoltan35 picture
*

Szia!
Csupán tipp, bár gondolom már próbáltad: "

A kiegészítő szoftver telepítése után engedélyezd a kiegészítő futtatását a megjelenő pop-upban, majd indítsd újra a böngésződ.

Fontos, hogy a felugró (pop-up) ablakok ne legyenek letiltva böngésződben! "
Üdv,Z.

0

Mosószaki
Mosószaki picture

Helló!
Vírusírtó nem tílthatta le?
Esetleg "Rendszergazda" ként telepítve?

0

mosomedve
mosomedve picture

Probáltam kikapcsolva is de ugy sem ment.
A virusirto kikapcsolva akkor sem lett jo.

0

zsugori
zsugori picture
****

szia
a használat alatti sem?
valószínű nem otthon van

0

mosomedve
mosomedve picture

Szia!
Otthon sem és nálam sems.

0

varga jano
varga jano picture
*****

Szia!
Milyen operációs rendszer alá tetted fel a programot? Üdv jano

-2

mosomedve
mosomedve picture

Szia!
Ez egy 64 bites WWin 10.

0

varga jano
varga jano picture
*****

Passz.:-(

0

Sponsored links