You are here

TVGO telepítési és működési probléma (Megoldva, de nem sikeresen)

17 posts / 0 new
Last post
mosomedve
mosomedve's picture

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! A szomszédomnak van egy Fujitsu Siemens laptopja, melyre szeretné feltenni a T-Home által üzemeltetett TVGO applikációt, hogy otthonán kívül is tudja nézni a számára kedves programokat.
Regisztrált felhasználó, ID és jelszó rendben. Be is tud jelentkezni és kezdhetné a műsor nézését. De: Minden egyes nyitáskor le szeretné tölteni az ehhez szükséges applikációt. TVGOQuickPlayer.exe programot. Sajnos már egy párszor letöltötte és telepítette ezt az alkalmazást a gépére, de csak nem jön elő ez az alkalmazás amikor kellene. Én is megpróbáltam telepíteni ezt a programot: rendben lefutott és kiírta, hogy sikeresen telepítette a számítógépre. Ennek ellenére sehol sem találom ezt az alkalmazást se a programok között se a bővítmények között. Mivel a windows nem látja ezt a programot nagy valószínűséggel azért nem is tud megnyílni és ezért is nem látja a TVGO oldala és ezért sem indul el a lejátszás amikor kellene. A TVGO GYIK oldala által felkínált lehetőségek egyike sem hozott megoldást.
Kérném azon kollégák segítségét, akik már túl esett ezen a problémán.
Köszönettel:
László

Comments
Eddyke

Sziasztok!
Igaz már megoldódott, de nekem olyan problémám van, hogy nem tudok bejelentkezni. Az email cím és jelszó jó, de még is, ha a helyes párost használom, kiírja, hogy "A megadott felhasználó nem létezik, kérjük ellenőrizd a regisztrációdat!", de ha direkt hibásan írom be a jelszót, akkor "Hibás név vagy jelszó!" Ha meg próbálok regisztrálni a megadott mail címmel, akkor meg közli, hogy már regisztrált. A jelszó változtatási mailt is megkapom. Weben is, és telefonos appon is ugyan ez. Több böngészővel is próbáltam. Régebben, kb 1 hónapja még ment.
Köszönettel: Gábor

0

Vote up!

You voted ‘up’

mosomedve
mosomedve's picture

Sziasztok!
Utána olvastam az interneten a hasonló problémával küzdő páciensek esetére. Ott javasolták, hogy a Firefoxot próbáljam meg feltelepíteni. A telepítés után kiderült az igazság! A kapott hibaüzenet elvezetett a problémához. A készülék olyan "öreg", hogy a WebGL formátumot illetve alkalmazást nem támogatja a videó kártya. Így kiderült, hogy a laptop nem alkalmas a TVGO program által szükségeltető TVGOQuickPlayer futtatására. Az illesztő program frissítésére tett kísérletem is hasonló eredményre vezetett, ott is kiírta,hogy ez avideo kártya nem alkalmas a legújabb driver feltöltésére.
Így lezárult az a projekt is. Megy vissza a laptop a gazdájának.

László

0

Vote up!

You voted ‘up’

megujulo

Szia!

AZ eljárás során nekem is bejött ez a videokártya WEBGL probléma de nem az volt a gond. Az enyém sem tudta de mégis működött a dolog. Azonban ha egyszer is el van szúrva akkor elég nehéz utánna beőni. valahogy ez az egész tvgo quickplayer a vacak!

Nekem eléggé bonyolult megoldásom van otthon. Adott 6 tv készülék (és félre ne értsetek, de nem egyszerre használjuk 3-an)
van 3 thome doboz ami 5 tv-t tud működtetni (scart és DVI megy egy dobozból egy egy tv-be. A scart vezetéken pedig egy csinált adapterrel továbbvihető a távirányító jele a másik helyiségbe így innen is onnan is írányítható a beltéri.(a beltériben kellett egy átkötés az infra port kivezetésen, hogy egyszerre lehessen használni 2 helről ki és bedugdosás nélkül. Az infra vevő 3 lábas bontott dvd vevőegysége (gnd +5 volt és jelvezeték( (3 szálon vihető a nem használt szálakon a scartban)
A 6.. tv egy 10 métereshdmi-vel megy be a pc-böl és 3. monitorként dobja ki a tv-go-val a lehetőséget.

Vannak notik és mobilok is amik működnek (a mobil nem kérdés de pl nekem nem ment 4,2 androidról soha egy samsung Galayi tab 10.1-en  (főzött rommal nem megy)

intel 915-ös 
xpress 200-as nozival is ment amiben nincs a kérdéses támogatás!
valójában még a t-home sem tudja miaz oka egyes gépeken miért megy mig más esetekben miért nem!

Nos nyers telepítésekkel játszottam karácsony és szilveszter között különböző gépeken,, mivel előfizetéssel sem tudtam szóra bírni egy 4 magos AMD gépem amiben egy elég modern Radeon kari van (4 monitoros full displayportos)

Addig ment míg a winfos nem frissített. Virusírtó nem befolyásolt semmit. sem tűzfal, sem beépített webvédelem.

Aztán kaptam a jelzést T home bácsitól) KB 2 hónap cirkuszt követően mit állítsak hangkártyára, és utánna beindult egy full tisztítás és takarítást követően.

Valami windows patch zavar a levesbe bele és utólag elég nehéz rávenni hogy múködjön. Valamit beállít a windows registry és onnént nehéz kiszedni!

Üdv attila

 

0

Vote up!

You voted ‘up’

megujulo

Szia!

Nos én is szenvedtem vele eleget! több tv gép és mobil is használja a t-hom szolgáltatást!

A megoldás! (kb 2 hónapba telt mire rájöttönk a szolgáltatóval közösen mi a gond!

A tv-go szolgáltatás és fashlejátszó csak és kizárólag abban az esetben telepedik hibátlanul ha a hangkártya 24 bites és 48 Khz-es mintavételezésre van beállítva (tipikus a 24 bit 44100 Hz)
(hangszórók, tulajdonságok, speciális fül)
Ha a hang nincs jól beállítva a tvgo quickplayer nem tud hibátlanul települni sem!
 

0

Vote up!

You voted ‘up’

mosomedve
mosomedve's picture

Szia!
Ez érdekes! Ilyenre az ember nem is gondol! Ma kiprobálom és visszajelzek.
László

0

Vote up!

You voted ‘up’

mosomedve
mosomedve's picture

Szia!
Sajnos ez a módosítás nem jött be. Átállítottam az audió rendszert az általad megadott értékekre és telepítettem újra a programot, de továbbra sem indult a lejátszás. Pedig a gépet is újra indítottam. Se Chrome-val se Edge böngészővel indítva nem értem el eredményt.
Esetleg meg tudnád adni az összes olyan beállítást amit a telepítés során érdemes lenne megnézni és átállítani.
Egyébként ez egy 64 bites Windows 10 oprendszerrel ellátott masina. Minden ötletet szívesen fogadok.
László

0

Vote up!

You voted ‘up’

megujulo

3 tök egyforma alaplapom van MSI 4 magos azonos phenom9500  procival. és azonos radeon videóval. A 32 bites műhelygép a hang miatt nem tudott futni. A 64 bites másik 2 oprendszer (win7) pedig az egyiken ma sem jön be (akármit csinálok vele) míg a másikon hibátlan!
Azt írja ki a videokártya nem támogatott a nagyszobai gépen,

Ez verte  a biztosítékot nálam is%
Ugyanis olyan ember vagyok aki az elmúlt 25 évben soha ne vett műszaki cikkeket. Fel vagyok háborodva azon ami jelenleg folyik. felesleges vásárlásokkal és állandót technikai változásokkal próbálják fenntartani a helyzetet.

Nos én kikukáztam a fémtelepen, meg hulladék lerakó udvarokban a cuccaimat.

A 4 egyforma alaplapot pl egy cég adta le mer nekik nem volt jó. A fémtelep kezelője pedig odaadta azokat a kicsi müanyag lapocskákat,(12 darab ssd 120 Gb.) mert z nem fém! Az nem érték egy fémtelepen (merevlemezt adatvédelmi okokból nem lehetegyébként kihozni).
Szóval ami másnak hulladék az nekem érték. Nem üzletelek vele csak segítek olyanokat akik véleményem szerint megérdemlik, amim van szivesen odaadom, főleg ha nem került semmibe pl az ovoda ovónöjének és a dajkának.

Szóval azonos beszerzési forrásból azonos gépek adottak és azokon sem megy egydormán!

Ha kilépek és újra belépek az alkalmazásba,  utána simán megy.(64 bit win7 ultimate)
A másik gép pedig mindig teleíiteni akarja a flash lejátszót és nem indul el az istenért sem! (az elöbbinek a klónja áttéve egy másik azonos alapra)

Múltkor beüzemeltem a negyedik alaplapot ugyanolyan videokártyával.
Az nagyszoba partíciója működött (hasonlóan hibával)
a kisszoba paríiciója  ugyanúgy nem
, míg a műhely 32 bitesparticiója mint gép simán indiult hiba nélkül.

Tehát a hiba nem a készülékben, hardverban van, hanem az alkalmazott op rendszerben rejtőzködik valahol a  registryben!
Hangsúlyoznám teljesen hardver azonosak a gépek!

0

Vote up!

You voted ‘up’

zoltan35
zoltan35's picture

Szia!
Ahogy látom tele a net ilyen problémával, ember legyen a talpán aki kiigazodik. Van ahol minimum gépigényt ( i3, 4Gb ram, stb) emlegetnek. Még "face" oldal is van a dologról... Kíváncsi leszek a megoldásra.
Üdv, Z.

0

Vote up!

You voted ‘up’

zoltan35
zoltan35's picture

Szia!
Csupán tipp, bár gondolom már próbáltad: "

A kiegészítő szoftver telepítése után engedélyezd a kiegészítő futtatását a megjelenő pop-upban, majd indítsd újra a böngésződ.

Fontos, hogy a felugró (pop-up) ablakok ne legyenek letiltva böngésződben! "
Üdv,Z.

0

Vote up!

You voted ‘up’

Mosószaki
Mosószaki's picture

Helló!
Vírusírtó nem tílthatta le?
Esetleg "Rendszergazda" ként telepítve?

0

Vote up!

You voted ‘up’

mosomedve
mosomedve's picture

Probáltam kikapcsolva is de ugy sem ment.
A virusirto kikapcsolva akkor sem lett jo.

0

Vote up!

You voted ‘up’

zsugori
zsugori's picture

szia
a használat alatti sem?
valószínű nem otthon van

0

Vote up!

You voted ‘up’

mosomedve
mosomedve's picture

Szia!
Otthon sem és nálam sems.

0

Vote up!

You voted ‘up’

varga jano
varga jano's picture

Szia!
Milyen operációs rendszer alá tetted fel a programot? Üdv jano

-2

Vote up!

You voted ‘up’

mosomedve
mosomedve's picture

Szia!
Ez egy 64 bites WWin 10.

0

Vote up!

You voted ‘up’

varga jano
varga jano's picture

Passz.:-(

0

Vote up!

You voted ‘up’

More similar content