You are here

FAN7602 táp IC (Samsung LED -Tv) [Megoldva]

7 posts / 0 new
Last post
Jaca
Jaca picture
****

Sziasztok!

Akad valakinek elfekvőben? Rendeltem kínából 5db-ot, az 3 hét, és vissza tudom küldeni. Bár a készülék üzemel, jó lenne kicserélni, mert áramszünet után nehéz visszaindítani
Üdv: Jácint

Comments
kovacsna
kovacsna picture

Szia!

Kérdezd őket:
MagnetPlanet Webáruház
Szeged.

Ne lepődj meg, a weblapon. Foglalkoznak kifejezetten Kínából elektronikai alkatrészek behozatalával.
Lehet van nekik.

Üdv,

KN

0

SzBálint
SzBálint picture
****

0

Jaca
Jaca picture
****

Sziasztok!

Az a kínom, hogy a 280Ft-os IC-hez 1400Ft postaköltség társul. Ha nem menne a TV, nem érdekelne, de így nem terhelném a pénztárcám feleslegesen. 

0

kovacsna
kovacsna picture

Szia!

Melyik részén laksz az országnak?
Hétvégén megyek Miskolc irányába.

Vagy feladom neked postán, mivel 10 perce lakom HQ-tól.

Üdv,

KN

0

zoltan35
zoltan35 picture
*

Szia!
Bocs a "belevauért" de nagyon nem értem.. ha minden igaz, működik a tévé "csak" teljes áramtalanítást követően pár percig nem indul. Néhány hét múlva megérkezik amit rendeltél.. addig hányszor fogod áramtalanítás után egyből indítani? (valahol tuti elvesztettem a fonalat)
Üdv,Z.

1

Jaca
Jaca picture
****

Szia!

Nem mai a probléma, úgy fél éve áthozta, hogy nem kapcsol be. Otthon bedugtam, ment. Visszavittük, nézte. Aztán ismét felhívott, hogy megint nem megy. Mondtam neki, húzza ki 10 percre, és jó lett. Aztán pár napja szólt, hogy hiába húzta ki, akkor sem indult. Nálam megint működött, de nekiálltam kideríteni, mi a bánata. Szeretnék mielőbb pontot tenni az ügyre, nagyon kedves szembeszomszédom, idős, nyugdíjas ember. Csak azért dobtam fel ide a témát, mert gondoltam, más is úgy van vele, mint én, hogy rendel kínából alkatrészt, és nem egy darabot (ahogy nekem is van még 9 darab töltőbe való IC-m, pedig csak 1 kellett, dehát a 10 is 500Ft volt).

Üdv: Jácint

0