You are here

AEG L75274ESL inverteres mosógép centrifugálási idő

3 posts / 0 new
Last post
Tivi
Tivi picture

Sziasztok!
Kérdésem lenne. Most javítottam egy AEG L75274ESL inverteres mosógépet táp hibával. LNK364 és 100Ohmos ellenállást cseréltem.
Be is kapcsol szépen. Üresen,víz nélkül,centrifugánál próbáltam. 400-as fordulatra állítottam,amire 10 percet írt ki. Rendezgette is a ruhákat,majd szépen centrifugált és szivattyúzott. Viszont az idő a kijelző szerint nem csökkent,csak a centri után,mikor rendezgette újra a ruhákat. 10-09-08 lassan visszaszámolt és 08-nál kikapcsolt,nyitotta az ajtót is. Ezek már direkt így vannak megcsinálva,hogy figyelik a kiszivattyúzott víz mennyiségét is? Esetleg csökkentik a centrifugálás idejét is? Csak azért,mert ha igen,akkor nem vacakolok a vízrekötéssel.... 

Comments
Tivi
Tivi picture

Sziasztok!
Néztem a mosógép szerviz programját,de hibát nem jelez ki. Mértem az időt centrifuga állásban,1200-as fordulattal. Itt 15 perc a folyamat. Kb. 3 percig nem számol vissza,holott a program már elindult. Szivattyúzott,ruhát rendezgette és elkezdte a centrifugálást. Viszont mikor már elkezdett visszaszámolni,akkor pontos volt. Egészen 7 percig számolt vissza,de ott már vége lett a folyamatnak és leállt. A számláló nullára ugrott. Tehát itt is kevesebb ideig dolgozott a kijelzett időnél. Normális ez?

0

varga jano
varga jano picture
*****

Szia Tivadar !
Szerintem . Vidd vissza az ügyfélhez . Mosson vele 2-3-at . Ha nem reklamál , akkor ez amit írsz , csak vaklárma volt .
Jano

0