You are here

AEG L75274ESL inverteres mosógép centrifugálási idő

3 posts / 0 new
Last post
Tivi

Sziasztok!
Kérdésem lenne. Most javítottam egy AEG L75274ESL inverteres mosógépet táp hibával. LNK364 és 100Ohmos ellenállást cseréltem.
Be is kapcsol szépen. Üresen,víz nélkül,centrifugánál próbáltam. 400-as fordulatra állítottam,amire 10 percet írt ki. Rendezgette is a ruhákat,majd szépen centrifugált és szivattyúzott. Viszont az idő a kijelző szerint nem csökkent,csak a centri után,mikor rendezgette újra a ruhákat. 10-09-08 lassan visszaszámolt és 08-nál kikapcsolt,nyitotta az ajtót is. Ezek már direkt így vannak megcsinálva,hogy figyelik a kiszivattyúzott víz mennyiségét is? Esetleg csökkentik a centrifugálás idejét is? Csak azért,mert ha igen,akkor nem vacakolok a vízrekötéssel.... 

Comments
Tivi

Sziasztok!
Néztem a mosógép szerviz programját,de hibát nem jelez ki. Mértem az időt centrifuga állásban,1200-as fordulattal. Itt 15 perc a folyamat. Kb. 3 percig nem számol vissza,holott a program már elindult. Szivattyúzott,ruhát rendezgette és elkezdte a centrifugálást. Viszont mikor már elkezdett visszaszámolni,akkor pontos volt. Egészen 7 percig számolt vissza,de ott már vége lett a folyamatnak és leállt. A számláló nullára ugrott. Tehát itt is kevesebb ideig dolgozott a kijelzett időnél. Normális ez?

0

Vote up!

You voted ‘up’

varga jano
varga jano's picture

Szia Tivadar !
Szerintem . Vidd vissza az ügyfélhez . Mosson vele 2-3-at . Ha nem reklamál , akkor ez amit írsz , csak vaklárma volt .
Jano

0

Vote up!

You voted ‘up’