You are here

Bauknecht trkk 7870 nem fűt egyik programon sem

5 posts / 0 new
Last post
Bazsyk
Bazsyk picture

Sziasztok!
A fent nevezett szárítógéppel lenne problémám. A gép ékszíj problémás volt, az ex tulaj cserélte/cseréltette a szíjat. A gép eszméletlen hangos volt mikor elhoztam, és nem fűtött. A dob nem volt rendesen felhelyezve a tartó görgőkre, ezért volt hangos, ezt megigazítottam. A fűtéssel nem boldogulok. Fűtőszál-ak rendben, hőkioldók szintén, ntc ok. A panelen hibát nem találtam. A programválasztó gombot 6 óra állásba tekrve és a schonen gombot 3 x megnyomva tudom tesztelni a perifériákat, ha jól gondolom. 8 ig lehet a startal léptetni, majd alapállásra vált. a 6. és a 7. állasban megy a fűtés. Így arra jutottam, hogy a szíj hiba miatt esetleg hibakód van tárolva, amit resetelni kellene. Nem tudok rájönni hogyan... Olvastam néhány topikot, de sem a 6 óránál 3 start, 7 óránál 3 start, se a 11 óránál törlés, sem a 2 óránál törlés sem segített. Ha valakinek van egyéb ötlete, ne tartsa magába. 

File attachment: 
Comments
Phedra
Phedra picture

Szia! 
Én megnézném akár egy villanykörtével vagy multiméterrel, hogy kap e villanyt a fűtőszál, és ha eseteg halványabban is világít akkor a relékre gyanakodnék! 
 

1

Bazsyk
Bazsyk picture

Szia! Megpróbálom. Köszönöm!

0

franci
franci picture

Üdvözlöm.
Esetleg a dobnak földelése nem lehet rossz., ha kell neki egyáltalán. Volt már olyan ,hogy a tengely végén a földelő lemez annyira koszos volt ,hogy nem érintkezett a tengellyel.

Franci

0

Bazsyk
Bazsyk picture

Üdv!
Itt a tengely végén nincs lemez, mint a Whirlpool AZB-nél, csak egy bronz persely stifttel. Teszt programon van fűtés. 
Köszönöm! 

0