You are here

Philips PM5661 vagy PM5662 waveform monitor/vektorszkóp műszaki leírást (használati útmutatót, kapcsolási rajzot, stb.) keresek

7 posts / 0 new
Last post
zus
zus picture

Helló ! A címben megvésett Philips PM5661 vagy PM5662 waveform monitor/vektorszóp bármilyen műszaki leírását keresem megvételre ! A google nekem nem barátom, csak egy általános brossúrát találtam róla, más semmit. A szokásos szeméten kívül. Még a philips magyarország is a pofámba röhögött.

NEM a vektorszkópok, wavemonitorok működési és használati leírása érdekel, hanem kifejezetten ennek a két típusnak a leírása ! Gondolom, hogy ennek a gépnek nem egy örgöglakat a működése, de még sosem volt ilyen gépem, tehát nem egy kellemetlen túlterheléssel, hibás beállítással akarok kezdeni a vizsgálata során. 

Ha bárkinek lenne elfekvőben ehhez a gépekhez bármilyen leírása, akkor azt szkennelésre szeretném elkérni (de ha az illető lemásolja nekem 300 dpi-vel, akkor azt is megköszönöm és megfizetem). Ha eladja az illető a leírást, akkor meg megveszem. Akárhogy is, nem kívánom ingyen a dolgot. Köszönöm.

A mellékelt képen látható, hogy kiről beszélek. A színe lehet más.

Bármilyen megoldás érdekel. Inkább privátban várnék választ, mert nem tudok elég gyakran ide jönni. Köszönöm.

 

File attachment: 
Comments
zsugori
zsugori picture
***

0

Vote up!

You voted ‘up’

zus
zus picture

Na ja, de ezt hogy tudom megszerezni ? Amúgy, tökugyanezt a képet láttam egy bulgár fórumban azzal a továbbival, hogy a termék mér elkelt.

Az Urbánnak írtam, de ő azt írta, hogy ehhez nincs semmije. Viszont szerinte a gép olyan népszerű a világban, hogy tele van a gépkönyveivel a web. Na persze. Én eddig 0,0 - vagyis NULLA - gépkönyvet találtam erről a műszerről, annyira népszerű. Úgyhogy a gépkönyv vadászat tovább tart.

0

Vote up!

You voted ‘up’

Kari
Kari picture
*****

Szia ZUS
Ha megér neked legalabb €20-t,  itt van papir alapon SM s OpMan is(+ €10,-) :-)
https://www.donatronix.com/philips,187053
Elvileg innet is beszerezhetö lenne- https://www.schematheek.eu/
Eredmenyest
Kari

0

Vote up!

You voted ‘up’

zus
zus picture

Szia Kari ! Írtam mindkét helyre, meglátom, hogy mi lesz. Őszintén, nem nagyon bízom benne. Annál is inkább, mivel még ha postázná is valamelyik, most bízzam a magyarposta nevű rablóbandára csomagom ? Hát időben a mobilszámlámat képtelenek kihozni, nyáron meg "elhagytak" egy könyvem ! Akkor ezzel vajon mit fognak csinálni ? Meg van b...va ez az ország.

0

Vote up!

You voted ‘up’

varga jano
varga jano picture
*****

Hello!
Talán ez ?

File csatolás: 

1

Vote up!

You voted ‘up’

zus
zus picture

Szia. Mint írtam a bevezetőmben, ezt megtaláltam én is, de ez csak egy reklám brossúra. Nincs benne semmi a link dumán kívül. De köszönöm a jelzésed.

0

Vote up!

You voted ‘up’