You are here

Philips PM5661 vagy PM5662 waveform monitor/vektorszkóp műszaki leírást (használati útmutatót, kapcsolási rajzot, stb.) keresek

17 posts / 0 new
Last post
zus
zus picture

Helló ! A címben megvésett Philips PM5661 vagy PM5662 waveform monitor/vektorszóp bármilyen műszaki leírását keresem megvételre ! A google nekem nem barátom, csak egy általános brossúrát találtam róla, más semmit. A szokásos szeméten kívül. Még a philips magyarország is a pofámba röhögött.

NEM a vektorszkópok, wavemonitorok működési és használati leírása érdekel, hanem kifejezetten ennek a két típusnak a leírása ! Gondolom, hogy ennek a gépnek nem egy örgöglakat a működése, de még sosem volt ilyen gépem, tehát nem egy kellemetlen túlterheléssel, hibás beállítással akarok kezdeni a vizsgálata során. 

Ha bárkinek lenne elfekvőben ehhez a gépekhez bármilyen leírása, akkor azt szkennelésre szeretném elkérni (de ha az illető lemásolja nekem 300 dpi-vel, akkor azt is megköszönöm és megfizetem). Ha eladja az illető a leírást, akkor meg megveszem. Akárhogy is, nem kívánom ingyen a dolgot. Köszönöm.

A mellékelt képen látható, hogy kiről beszélek. A színe lehet más.

Bármilyen megoldás érdekel. Inkább privátban várnék választ, mert nem tudok elég gyakran ide jönni. Köszönöm.

 

File attachment: 
Comments
zoli710802
zoli710802 picture

Szia!

https://elektrotanya.com/content/how-can-i-do-help
Próba Őt fölkeresni, de hogyan?...

Üdv: Zoli

0

Kari
Kari picture
*****

BUEK!

Ha fönn vagy a f@cen, vagy valaki mas esetleg-a neve alapjan lehet megtalaljatok!?

Kari

0

zsugori
zsugori picture
***

könig
gondolom

0

zus
zus picture

Köszönöm, de ez egy ótvar reklámbrossúra. Megtaláltam már egy éve, de itt a postban másvalaki is feltette. Sajnos, ez nem jó, de köszönöm. Boldog újévet !

0

Kari
Kari picture
*****

Szia!
Nem valoszinü, hogy König lenne-a Philipsnek joval komolyabb videotechnikai müszer termekskalaja volt, meg küllemre is passzol a többijükhöz (ez persze nem garancia)...
üdv, Kari

0

zus
zus picture

Szia ! Kari bátyám, a Philipsből aztán Fluke, meg NXP lett. Königről én se tudok. A legközelebbi találatokat is te jegyezd, a két műszaki leírás linkjével, amit még régebben te küldtél.

A holland az azt hiszem, hogy valamit válaszolt. Ilyesmit, hogy neki nincs ilyesmije és nem is tud szerezni.

A lengyel meg vissza se böfögött semmit. Jó, hát azok is csak akkor foglalkoznak a magyarral, ha itt fel kell nekik vonulniuk.

Akárhogy is, semmit se találtam.

Boldog újévet !

0

rpmaus
rpmaus picture

Szia Kollégám!

Véletlen láttam őt' meg. Kicsit mást kerestem, egy ugyancsak PM-es készülékről, de szkópról (viszont az meg is van itt).

Tehát, olvasva Téged most és így, egy bő éve is már, hogy írtál ide - most izibe' utánaeredtem, ám úgy tűnik én sem (tehát még most sem) találok hozzá semmit, ezért gondoltam, kikérdezlek, te találtál-e hozzá valamit?

És ha igen, felteszed-e ide (vagy feltetted-e) .. nehogy félreérts, sajnos nem nekem kell, csak kíváncsiskodom. Hiszen a szlovák és a lengyel hasonló oldalak quasi eltűnése után, már csak ez a mi - szerintem igen jó! - e-tanyánk maradt majdnem a legutolsó értelmes és díjmentes és nem átverős oldal, és az isten áldja is meg érte - remélem jól mondom! - Pihe kollégánkat, viszont ha már én egy nettó letöltős vagyok, legalább szervezkedek ... úgy 10 évente egyszer :-o

Tehát csakis a "nudge-nudge" alapon kérdezgettelek a fentiekben, és remélem Neked sem bántóan.

Áldott, szép karácsonyt kívánok!

robi
 

0

zus
zus picture

Kedves rpmaus ! Mitől lesz a karácsonyom áldott ?

Komolyra fordítva a szót, nem bántottál meg a kérdéseddel. Én is nagyon sajnálom az idevágó egyéb oldalak megszűnését. Sajnos nem sikerült semmit se szereznem ehhez a műszerhez. Ha tudtam volna kukázni bármit, akkor feltettem volna már ide a tanyára. Olyannyira nem sikerült semmit se találnom, hogy a facebookon sem jutottam semmire. Csatlakoztam valami jenki Vintage measurement bla-bla... csoporthoz, ami eléggé pörög a régi, régebbi műszereken és oda is feltettem a kérdésem, a műszer fotójával együtt. A szokásos fos szövegek jöttek csak vissza, meg a like-ok. Úgyhogy, az is aztán nagy segítség volt. A dolog egyelőre áll. Ha bárhol előre tudok jutni, akkor természetesen intézkedem.

Boldog újévet !

0

Kari
Kari picture
*****

Szia OM-BUEK!
Asszem kellene egy hollandus forumot keriteni, hogy valami sanszunk lehessen az anyagra, dehat ök egymasközt nekünk nem eppen erthetöen irogatnak...
Eredmenyest!
Kari
 

0

zus
zus picture

Szia ! Kari bátyám, nekem az a bajom, hogy semmilyen fórumot nem találtam eddig, ahol erről a gépről írogatnának. Bármilyen nyelven.

Ez egy idős ipari gép. Kábé egy olyan vékony rétegnek van/lehet belőle, mint a "Német humor ezer éve" című könyv vastagsága. Vagyis, el tudod vele vágni az ujjad. Ez nem egy csőmérő, vagy egy multiméter, amiből minden magára bármit is adó szakmabelinek van több darab. Meg aztán, a manuálja ugyan kinél lehet ? Ha van is valahol gépkönyv (pl. a lengyel csávónál, aki hamarabb visszaválaszolt volna, ha azt írom neki, hogy Stroop gruppenführer feltámadt), az akkor is inkább valami szekrény alján porosodik. A szekrény tulajának meg, ha véletlenül olvassa a kérésem, lehet, hogy valami feldereng a múltból, de aztán legyint rá és minden marad a régiben. Ő egy ismeretlen csicska kedvéért fel nem túrja műhelyét. Nem fizet az érte eleget.

Boldog újévet !

0

zsugori
zsugori picture
***

0

zus
zus picture

Na ja, de ezt hogy tudom megszerezni ? Amúgy, tökugyanezt a képet láttam egy bulgár fórumban azzal a továbbival, hogy a termék mér elkelt.

Az Urbánnak írtam, de ő azt írta, hogy ehhez nincs semmije. Viszont szerinte a gép olyan népszerű a világban, hogy tele van a gépkönyveivel a web. Na persze. Én eddig 0,0 - vagyis NULLA - gépkönyvet találtam erről a műszerről, annyira népszerű. Úgyhogy a gépkönyv vadászat tovább tart.

0

Kari
Kari picture
*****

Szia ZUS
Ha megér neked legalabb €20-t,  itt van papir alapon SM s OpMan is(+ €10,-) :-)
https://www.donatronix.com/philips,187053
Elvileg innet is beszerezhetö lenne- https://www.schematheek.eu/
Eredmenyest
Kari

0

zus
zus picture

Szia Kari ! Írtam mindkét helyre, meglátom, hogy mi lesz. Őszintén, nem nagyon bízom benne. Annál is inkább, mivel még ha postázná is valamelyik, most bízzam a magyarposta nevű rablóbandára csomagom ? Hát időben a mobilszámlámat képtelenek kihozni, nyáron meg "elhagytak" egy könyvem ! Akkor ezzel vajon mit fognak csinálni ? Meg van b...va ez az ország.

0

varga jano
varga jano picture
*****

Hello!
Talán ez ?

File csatolás: 

1

zus
zus picture

Szia. Mint írtam a bevezetőmben, ezt megtaláltam én is, de ez csak egy reklám brossúra. Nincs benne semmi a link dumán kívül. De köszönöm a jelzésed.

0

Sponsored links