You are here

Messenger és Windows

6 posts / 0 new
Last post
formasu
formasu picture
*

Sziasztok!

Win 10-en Facebook, és onnan megy a Messenger. Tegnap felajánlotta, hogy telepítsem a Messengert. Ez megtörtént, felismert, látszólag előjöttek a levelezéseim. 

Amikor én akartam írni valakinek, vagy bemásolni egy szöveget, nem csinált semmit, kiírta, hogy valami nincs engedélyezve hozzá a Gépházban. 

Mit kell tenni, hogy ugyanúgy menjen itt is a Messenger, mint Androidon, vagy a Faceról megnyitva?

Comments
csakyt
csakyt picture

Szia.
Nekem a facebook még soha nem ajánlotta fel, hogy telepítsem a messengert. Még a felajánlott frissítéseket sem szoktam telepíteni, mert úgy vagyok vele, hogy ami működik, azt miért változtassam meg olyanra amit nem ismerek még. Nem tudom a frissítés mit javít, mit ront el. Meg kell hagyni mindig azt ami még működik.
 Tibi
 

0

AzzA
AzzA picture
*

Ez az asztali alkalmazás ami az 5 -ös skálán a felhasználóktól majdnem 2.5-öt kapott ?
Akkor ne csodálkozz ha.. wink
Egyébként áruld el ha más úgy is ott ülsz a gép előtt és a fészbúkban ott a meszendzser, minék még egy asztali meszendzser alkalmazás mellé ugyanarra a képernyőre ? A telefonododon gondolom szintén ott a mezsedzser...
Csokrot akarsz kötni belőle ? laugh

0

formasu
formasu picture
*

Nem én kerestem ezt. Minden nap felajánlja, hogy telepítsem. Most telepítettem, de nem nyitom meg. Így nem rakja ki minden alkalommal, hogy telepítsem...Virtuális billentyűzetet hiányol.    A Messenger kiírja, hogy a Gépházban nincs bekapcsolva az érintőbillentyűzet, és a kézírás felismerő panel. Ennyi...

0

Mr._V.
Mr._V. picture

Ha hosts szinten letiltod a windowsupdate és hasonló webhelyeket, netán tiltod a windowsupdate szolgáltatást, akkor a büdös életben nem fog panaszkodni, hogy bármit is tölts le.

Te most csak úgy veszed, hogy telepítetted, nem használod... de bekerült a regisztrációba, így minden indulás már lassabb, a gépen kevesebb a hely, stb.
Lehet úgy is boltba menni, hogy viszed az asszonyt, aki fölösleges cuccokkal telepakolja a kosarad, meg mehetsz úgy is, hogy csak azt veszed meg, amire valóban szükséged van.
A te gépeden az "asszony" (azaz microsoft) dirigál, holott te vetted a gépet és te is használnád, mégis hagyod belepofázni és irányítani az életedet.

Sajnos sok ilyen helyzettel találkoztam, ahol telepítésnél mindent bepipáltak, mert lusták voltak elolvasni mit pipálnak, aztán jöhetett a hosszadalmas vírusirtás.
Attól, hogy valamit felajánl a gép, nem kell elfogadni.
Esetedben a program tálcaértesítéseit letilthattad volna és ugyanúgy nem szólt volna többet, hogy telepítsd.

Szóval sok alternatívája lett volna a figyelmeztetés eltüntetésének, de a legrosszabbat választottad, hiszen lehet 2 hónap múlva megint lesz valami új és megint "kényszerít" az idegesítésével.

2

Műszerész úr
Műszerész úr picture
***

Üdv!

Sajnos ennyiből nem sok minden derül ki. Az a valami bármi lehet, ami nincs engedélyezve.

Esetleg egy képernyőfotót a hibáról tudnál készíteni? (Print Screen billentyű, majd paintbe Ctrl+V, elmented a képet és feltöltöd ide)

Műszerész úr

0