You are here

Messenger és Windows

6 posts / 0 new
Last post
formasu
formasu picture

Sziasztok!

Win 10-en Facebook, és onnan megy a Messenger. Tegnap felajánlotta, hogy telepítsem a Messengert. Ez megtörtént, felismert, látszólag előjöttek a levelezéseim. 

Amikor én akartam írni valakinek, vagy bemásolni egy szöveget, nem csinált semmit, kiírta, hogy valami nincs engedélyezve hozzá a Gépházban. 

Mit kell tenni, hogy ugyanúgy menjen itt is a Messenger, mint Androidon, vagy a Faceról megnyitva?

Comments
csakyt
csakyt picture

Szia.
Nekem a facebook még soha nem ajánlotta fel, hogy telepítsem a messengert. Még a felajánlott frissítéseket sem szoktam telepíteni, mert úgy vagyok vele, hogy ami működik, azt miért változtassam meg olyanra amit nem ismerek még. Nem tudom a frissítés mit javít, mit ront el. Meg kell hagyni mindig azt ami még működik.
 Tibi
 

0

Vote up!

You voted ‘up’

AzzA
AzzA picture

Ez az asztali alkalmazás ami az 5 -ös skálán a felhasználóktól majdnem 2.5-öt kapott ?
Akkor ne csodálkozz ha.. wink
Egyébként áruld el ha más úgy is ott ülsz a gép előtt és a fészbúkban ott a meszendzser, minék még egy asztali meszendzser alkalmazás mellé ugyanarra a képernyőre ? A telefonododon gondolom szintén ott a mezsedzser...
Csokrot akarsz kötni belőle ? laugh

0

Vote up!

You voted ‘up’

formasu
formasu picture

Nem én kerestem ezt. Minden nap felajánlja, hogy telepítsem. Most telepítettem, de nem nyitom meg. Így nem rakja ki minden alkalommal, hogy telepítsem...Virtuális billentyűzetet hiányol.    A Messenger kiírja, hogy a Gépházban nincs bekapcsolva az érintőbillentyűzet, és a kézírás felismerő panel. Ennyi...

0

Vote up!

You voted ‘up’

Mr._V.
Mr._V. picture

Ha hosts szinten letiltod a windowsupdate és hasonló webhelyeket, netán tiltod a windowsupdate szolgáltatást, akkor a büdös életben nem fog panaszkodni, hogy bármit is tölts le.

Te most csak úgy veszed, hogy telepítetted, nem használod... de bekerült a regisztrációba, így minden indulás már lassabb, a gépen kevesebb a hely, stb.
Lehet úgy is boltba menni, hogy viszed az asszonyt, aki fölösleges cuccokkal telepakolja a kosarad, meg mehetsz úgy is, hogy csak azt veszed meg, amire valóban szükséged van.
A te gépeden az "asszony" (azaz microsoft) dirigál, holott te vetted a gépet és te is használnád, mégis hagyod belepofázni és irányítani az életedet.

Sajnos sok ilyen helyzettel találkoztam, ahol telepítésnél mindent bepipáltak, mert lusták voltak elolvasni mit pipálnak, aztán jöhetett a hosszadalmas vírusirtás.
Attól, hogy valamit felajánl a gép, nem kell elfogadni.
Esetedben a program tálcaértesítéseit letilthattad volna és ugyanúgy nem szólt volna többet, hogy telepítsd.

Szóval sok alternatívája lett volna a figyelmeztetés eltüntetésének, de a legrosszabbat választottad, hiszen lehet 2 hónap múlva megint lesz valami új és megint "kényszerít" az idegesítésével.

2

Vote up!

You voted ‘up’

Műszerész úr
Műszerész úr picture
***

Üdv!

Sajnos ennyiből nem sok minden derül ki. Az a valami bármi lehet, ami nincs engedélyezve.

Esetleg egy képernyőfotót a hibáról tudnál készíteni? (Print Screen billentyű, majd paintbe Ctrl+V, elmented a képet és feltöltöd ide)

Műszerész úr

0

Vote up!

You voted ‘up’