You are here

Újabb kínai akku csoda

13 posts / 0 new
Last post
lacoka
lacoka picture

Sziasztok 
Kaptam egy szerszám gép akkut azzal a hibával hogy letört az a kiálló része ami az akkut rögzíti a gépbe hogy ki ne essen 
az akkura 3Ah kapacitás volt írva ez még ránézésre lehetségesnek is tűnt mivel vastagabb doboza volt amibe 10db aksi fér bele
a dobozt szétszedve jött a meglepetés 5db aksi csak a hely kitöltése miatt volt benne nem voltak bekötve 
a feszültségüket mérve 0V-ot mutatott a műszer lehet hogy ezek is homok töltésűek voltak 
a többi 5 aksit mérve egynek  1V alatt volt a feszültsége kíváncsiság miatt feltöltöttem egy cellát hogy leteszteljem
a töltés után a tesztnél 2A állandó árammal kisütve 3V-ig 1.2Ah kapacitást mértem ez messze van a ráírt 3.0Ah és talán 10 perc alatt le is merült
 

File attachment: 
Comments
F-Yoci
F-Yoci picture

Üdv! Aminek nincs normális dokkolós töltője hanem ilyen külső adapter akksiba bedugós, az tapasztalataim szerint mind elég gagyi kategória... De okulásnak, tapasztalatnak jók ezek az írások is.
Igazából én még azt nem értem, el van árasztva kína, és már az ország is (pl emag, és gagyi webáruházak által) az óccó kinai pl Drillpro, stb nevű szerszámgépekkel, amire azt írják, Makita akksikkal kompatibilis... Namost ha valaki megvesz drágán egy Makita akksit, azt miért venne hozzá ilyen gagyi gépet?

0

Jaca
Jaca picture
****

Szia!

Szerintem valaki vett egy "ócska" Makitát, ami hamar tönkrement, és maradt egy akkuja, de nem akar mgint Makitát...

0

F-Yoci
F-Yoci picture

Igen, ez lehet a legvalószínűbb laugh

1

vacisa
vacisa picture

Nagyon nincs mit reklamálni a kosaras árura. Ha szerszámgépet szeretnél akkor extol makita milwaikee. ezekbem nem talász homokot, igaz nem is adják a kifli mellé ha tejet is veszel.

0

Jaca
Jaca picture
****

Az extol kilóg a sorból, de az industrial kategóriájuk jófajta.

0

SzBálint
SzBálint picture
****

szia: van aki saját kárán tanul, van aki más kárán

Bálint

0

zsugori
zsugori picture
***

szia
csinálj te is ilyet vissza a feladónak 

1

lacoka
lacoka picture

Lehet venni most akciósan az aliról jó aksikat is  LiitoKala 3.7V 2600mAh VTC5A nagyáramú jó visszajelzések 
20db-nál HUF15,655.99 szállítással együtt
https://www.aliexpress.com/item/4000473408330.html?spm=a2g0o.store_pc_pr...
 

File csatolás: 

0

Onionshed
Onionshed picture

Én már vettem liitokalat. Az alin a saját shopjukból 60db-ot és a saját tölőtjük szerint mindegyik túlteljesítette a paramétereit.

1

vecseizoltan
vecseizoltan picture

A remény hal meg utoljára. Én több száz kínai rendelés után is bizakodó vagyok. Eddig egy rendelésem volt kb.600 Ft. értékben ami nem jött meg, és egyszer egy telefon kijelzőt küldtek sima postai borítékban ami persze szilánkosra törve érkezett meg. Vagy hat levélváltás kellett hozzá, hogy visszaküldjék az árát de megkaptam. Lehet csak nekem van ilyen jó tapasztalatom, kívánom hogy másnak is legyen szerencséje!  

0

Onionshed
Onionshed picture

Nem volt olcsó, lehet azért nem futok bele rossz minőségbe, mert elég drága dolgokat veszek. Építettem pár Voront és így belefutottam a gyémánt kategóriába. így amikor 1 rendelésem nem jött meg és megreklamáltam , a üzenet írás utáni 10 másodpercben a számlámon volt az összeg. Van az alin jó minöség de a sokszámjegyesek között kell keresgélni, sajnos.

0

F-Yoci
F-Yoci picture

Csak ne lennének ennyire ellentmondó adatok megadva róla, ettől lesz gagyi az egész: Egyik helyen 3,7V 35A, lejjebb a leírásban 3,6V 30A, majd még lejjebb, 3,7V 20A paramétereket írnak...

1

Sponsored links