You are here

VIDEOTON DCR 3090

7 posts / 0 new
Last post
VIDEOTON
VIDEOTON picture

Sziasztok kedves tanya lakók! A fent említett hangfalat kaptam egy ismerősömtől ajándékba :taps2:.Természetesen perem már egyik hanszórón sem volt :weep: :De már meg van peremezve a hangszórók meg csináltam :yes: , de valami még nem kóser vele :weep: .Már olvastam fórumokat erről a tipusról háát :doubt: nem nagyon díjazták :hmmm: .Az a próblémám már csak, nagyon kevés a MAGAS hangok (magashiány) hangszórók mind eredetiek!!! A magas egy téglalap alakú HG 1,9 dóm csipogó talán meg is egyezik AB 1011-es autóbox-éval.Szeretnék tanácsot kérni aki ismeri ezt a tipust, hogy milyen magas lenne bele az igazi :roll: vagy lehet a váltón valamit variálni hogy meg szünnyön a magas hiány? ;) tanácsokat előre is köszönöm!! ÜDV!! Zsolt

Comments
djlatino
djlatino picture

te. egyáltalán mennek a magasak? ha igen akkor mennyi magasat akarsz? talán össze kellene elöbb hasonlitani valami korrekt hangu ládával. pl hb1.

0

VIDEOTON
VIDEOTON picture

Szia! persze mennek a magasak! csak kevés :-? (magashiány) ennek a hangfalnak áll tipushiba. Piezzó nekem még ingyé se kéne :doubt: ha neked tetszik ;) de nekem egyáltalán nem jött be! ÜDV!!

1

atis76
atis76 picture

szia!
hangválton ne alakits!

cseréld a magast nagyobb domra,persze ami beilleszkedik szépen a dobozba,nekem bevált.

a gyári magasa az ab 1010-es autoboxbol valo.persze a dcr-be meg kevés.

üdv:atis

0

VIDEOTON
VIDEOTON picture

Szia! és milyen dómot ajánlasz bele??? piezzótól még a hideg is ki ráz :x

0

djlatino
djlatino picture

ne bántsd a piezot. piezo és piezo között ég és föld a külömbség. halgass meg egy motorolát és kidobod az összed videoton, somogyi, mnc, reflex, gerry domot.

0

SzBálint
SzBálint picture
****

0