You are here

Akai CT-G215DT képeltérítés?

8 posts / 0 new
Last post
Pásztor
Pásztor picture

Sziasztok!

Ezzel a tvével az a gondom, hogy eddig rendesen működött csak néha leált az eltérítés, cseréltem az összes elkót a körben, KH hiba megszüntetve. Most meg olyan lett a kép, hogy alul jó, de a teteje nyomott lett, és a felső 10cméter pedig FFérben adja! Most merre keresgéljek eltérités, vagy a dzsungel ic körül?

Comments
Pásztor
Pásztor picture

Sziasztok!

Semmi sem kizárt, mert ép icét cseréltem, amikor egyszer csak így működött, és már este tíz felé járt, de másnap újult erővel már megtaláltam a hibát. Úgy hogy most én voltam a hunyó! De köszi a hozzászólásokat!

0

welding alt
welding alt picture

Szia!

Mint a felkonfban írtad ""eddig rendesen működött csak néha leált az eltérítés, cseréltem az összes elkót a körben, KH hiba megszüntetve. Nem értem , hogy a csodába müködött rendesen ha a dióda zárlatos volt? Véletlen nem Te okoztad a dióda tönkremenetelét? Kondik cseréjével sosem lesz zárlatos egy dióda.

Üdv. welding alt

0

Pásztor
Pásztor picture

Sziasztok!

Meg van a gond, egy dióda miatt csinálta a hibát, ami az eltérítésben van D407 ( BAX12A ) ez teljesen zárlatos volt. Csere után rendesen megy.

0

pihe
pihe picture
*****

Hama, hama beírni a Javítási tipp adatbázisba. :yes:

0

kolya61
kolya61 picture

Szia !
Ügyes vagy, gratula!

Üdv! Miki.

0

pluto63
pluto63 picture

Szia! szerintem is az új kondi a rosszabb kondi.
Üdv pluto63

0

welding alt
welding alt picture

Szia!

A kontakt hibát megszüntetted, de nem tartom kizártnak ,hogy valamelyik új kondi startból hibás.Próbáld meg egyesével a régi kondikat visszatenni , minden csere után bekapcsolni a tv-t, és meglátod melyik lesz a hunyó. Nem szakszerű eljárás, de nem kell nagy mennyiséget cserélned.

Üdv. welding alt

0