You are here

E-BIKE controller-rel kapcsolatos kérdés

8 posts / 0 new
Last post
apostrophes
apostrophes picture

Üdv !  Mágnestárcsás vezérlésű  bicajra szeretnék gázkart kötni!!! 
Csinált valaki ilyet a GYAKORLATBAN? vagy ELMÉLETBEN ???

minden tanácsot szívesen várok  !!!

Typ:    EveMotion HM-EB26A 

File attachment: 
Comments
SzBálint
SzBálint picture
****

szia : hőlégfúvóval,(max.100 fok Celsius) esetleg forró hajszárítóval melegítsd meg, ahol hosszabb felület csatlakozik, életlen késsel próbáld szétválasztani.
Remélhetően nincs ragasztva

Bálint

2

apostrophes
apostrophes picture

Köszi az értékes választ, de itt szemmel láthatóan ilyen pattintós karmokkal kapaszkodik a lemez a 3 csavaron kívül . sajna nincs fotóm erről. azt lehet látni hogy elindulnak ezek a " karmok" befelé a másik lemez alá de hogy hogy kéne oldani a kapcsolatot majd csak utólag fog kiderülni egyenlőre rejtély

0

vadmalacka
vadmalacka picture
*

Hi!

Fogsz egy bankkártyát, vagy valami ilyesmit, és szétszeded:

https://www.emag.hu/patent-kiszedo-karpit-eltavolito-keszlet-00003307/pd...

1

apostrophes
apostrophes picture

Hi, WildPiggy !!!  Ezt a bankkártyás trükköt holnap kipróbálom! Ma pont egy ford motorháztetőt nyitottunk ki egy darab vas-dróttal mit kínlódtunk vele több mint egy órát és amikor már 100% biztos voltam benne hogy nem sikerül akkor egyszer csak kattant egyet iletve kettőt és kinyilt. Na holnap bankkártya akcióóó

0

apostrophes
apostrophes picture

Hát első nekifutásra azt tudnám javasolni hogy legalább a kontroller-ig bontsam le a burkolatot aztán akkor máris többet tudok. Köszönöm !!! - ugyan nincs mit máskor is szívesen válaszolok magamnak a kérdésemre. 

1

apostrophes
apostrophes picture

A Burkolatot sem sikerült első nekifutásra szétpattintani. a 3 kis csavart ami tartotta kiszedtem, de a burkolat műanyag lemezei valahogy össze vannak pattintva hiába feszegettem nem jött szét. mindenesetre rendeltem hozzá a neten gázkart, majdcsak lesz valami előrelépés. Adjatok ötletet !!!

File csatolás: 

0

welding alt
welding alt picture

Szia apostrophes!
Nem szokásom a Tanyán ok nélkül szólni, de a stílusod ( ellenére, hogy ipari elektronikában profi vagy az adatlapod szerint) hagy némi kívánnivalót. Természetesen szívesen látunk minden új Tanyatagot!
Üdv. welding alt
 

1