You are here

Hyundai hibakód

4 posts / 0 new
Last post
egerfogo
egerfogo picture

Jóestét az uraknak .

Abban szeretném kérni a hozzáértő urak segítségét , hogy a Hyundai tipusú személygépkocsi hibakódjai közül mit jelent a---P1128--Kód

Hozzászólásaikat előre is köszönöm.

Comments
lapatnet
lapatnet picture
*

Üdvözlet !

Hosszútávú keverékillesztés túl szegény keveréket érzékel. Ha a kocsi nem torpan és úgy húz mint eddig akkor a kipuffogóöntvény tájékán keressél repedést. A lambda szonda is csinálhat ilyen hibát a jelvezetékén üzemmeleg motornál lehetőleg analóg műszerrel mérjél feszűltséget emelt fordulatszámon. Ha a feszűltség ingadozik akkor a szonda legalább mér. Ha stabilan egy feszűltségértéket mutat akkor lehet hogy ott a gond. Ha az alapjárati fordulatszám magasabb a megszokotnál akkor szívóoldali falslevegőt kap a motor.

0

Buhera01
Buhera01 picture
*****

Szia!
Beírod a Gugliba "P1128", és kapsz találatokat, majd ráuszítod a Gugli-fordítót (ha nem tudsz anglikánusul) és ilyesmi választ kapsz:
"Ez a leggyakrabban okozza vákuum szivárgás. Azt is okozott egy eldugult az üzemanyag szűrő, érintett áramszolgáltatóval belépő levegő légbeömlő rendszer, szivárgó kipufogórendszer, kanna tisztító rendszer nem működik, vagy a gyenge üzemanyag-szivattyú."
Aztán már csak értelmezni kell, és megkeresni, mi is a valódi hiba. :p
Üdv: Laci

0

egerfogo
egerfogo picture

EGÉRFOGÓ
KÖSZi szépen!!!!!!!!!!!!444

0