You are here

Indesit wg1235t centrifugáláskor nagyon dörömböl

7 posts / 0 new
Last post
marosi
marosi picture

Szevasztok
Na most van hogy muszály valamit kezdeni ezzel a géppel mert az aszony kinyujtóztat.
Szóval az van vele hogy amikor centrizik nagyon dübörög benne valami,először azt hittem hogy csapágy,de van egy sanda gyanum,hogy a dob nemtudom leszakadhatott e a tengejről,mert a dobot megrángatom érzem hogy lötyög,viszont ahol a bordás szij rámegy a nagy lendkerékre ott se a csapágy se a tengej nem löttyen,érdemes e ezzel még foglalkozni,vagy nézni kell valami más használtat,mert ujjra most nem nagyon futja.

Comments
lilasanyi
lilasanyi picture

Üdv!

Letört a csillag. A szűrőben találsz műanyagforgácsot is...

Sanyi

0

Soundcraft
Soundcraft picture

Horváth Tibor

Szia!
Sajnos Indesit-nél előfordul, hogy csak a belső csapágy hullik szét!
Mindenképp gondolkodni kell a cseréjében, mert a dobja két félből műanyag heggesztéssel és/vagy ragasztással van összegyógyítva, ergo normálisan nem szétszedhető!

Mielőtt neki esel, nézd meg a teleszkópokat alul, nincsenek e nullára szétkopva! Ez is gyakori hiba! Ki kell venni és kézbe meghúzkodni! Jó húzósan kell neki járni, ha lötyög, könnyen jár akkor halott! Ha a dobnál tényleg semmi kottyanást nem érzel ha megrángatod, akkor én erre szavaznék!

0

marosi
marosi picture

Szevasztok
Na nemtodom,most akkor mit neveznek dobnak,ami áll vagy ami forog,mert én ennél érzem a kotyanást,amugy itt nem müanyagból vannak a dolgok hanem vasból,és elől van egy bilincs gondolom ot szedődik szét,még nem csináltam.

0

lilasanyi
lilasanyi picture

Ami áll, az az üst. Ami forog, az a dob...

Sanyi

0

marosi
marosi picture

Szevasztok
Na most volt itt egy ismerősöm ő ezekkel foglalkozik,menézte ő is azt mondta valószinüleg leszakadt a dob a csillagról,majd holnap jön és szétkapjuk,aztán meglátjuk,mit lehet vele csinálni.Na most kaptuk szét sajnos beigazolódott a dolog a csilag egyik szára eltört,de a másik kettőn is repedés van,megpróbál keriteni,hátha tud ha nem akkor sajnos másik gépet kell venni.Azt mondja ez elég ritka darab.

0

Szaki963
Szaki963 picture
*****

Üdv!

Szétkapod kiderül.
Rosszab úgy sem lesz már.

Felesleges rajz,és szerszám nincs,csak ritkán használt.
elwo

0