You are here

LG 32LB550N TV időnként elfelejti a csatornabeállítást

5 posts / 0 new
Last post
Imre
Imre picture

Sziasztok!
 

A fenti TV-n szeretnék firmwaret frissíteni. Az LG oldaláról töltöttem le, de valamiért nem indul el. Sokszor nem, de azért már párszor csináltam ilyent, de lehet, hogy most valamit rosszul csinálok. Leírná valaki a menetét, esetleg tudna küldeni firmwaret? Amúgy olyan nagyon nem bízom benne, hogy megoldja a problémát, de azért megpróbálkoznék vele, hátha. A hiba egyébként az, hogy van, mikor elfelejti a csatorna beállításokat.
Előre is köszönöm a válaszokat.

Imre

Comments
mosomedve
mosomedve picture

Mikor felejti el a csatornabeállitást?

0

Imre
Imre picture

Azóta sikerült a frissítés. 

Ott követtem el a hibát, hogy nem tettem mappába a fájlt. Aztán, hogy megoldódott-e vele a probléma, majd elválik. Pillanatnyilag jó. 
Hogy mikor felejti el a beállítást, az változó. Régebben volt nálam ezzel a hibával, de akkor nálam nem jelentkezett. A tulaj elmondása szerint akkor (talán egy éve) nála még párszor csinálta, azóta nem. Most háttér világítás hibával került vissza hozzám. Azt megjavítva jelentkezett ez a régi hibája. Elég volt készenlétre kapcsolni, majd rögtön vissza, már akkor is elfelejtette a csatornákat. 

0

párdi
párdi picture

Szia
nand hibás

0

bluemoon
bluemoon picture

Szia,

lehetséges, mert én az SPI eepromot lecsereltem 1 újra. Nálam utánna nem jelentkezett a hiba, de a tulaj jelentette, hogy megint felejtős lett. Valószínűleg ez után lefagy indításkor ha az NAND tovább romlik.
üdv

0