You are here

LG RE29fa34rb homályos a kép

4 posts / 0 new
Last post
bandi10
bandi10 picture

Sziasztok. A fent említett készülék paneljára folyadék került, mely a sortrafó és környékét is érintette. Szárítás után,- ami valószínűleg nem tökéletesen sikerült, - elindult ugyan, de először kifehéredett a képernyő, némi halk zizegés kíséretében. Majd további szárogatás után megjött a kép, van menü is, de homályos. A két fókuszpoti közül csak az egyikre reagál. Szinte biztos, hogy sorkimenőt kell cserélni, de azt szeretném tudni, hogy ilyen esetben károsodhat-e a cső.

Comments
bandi10
bandi10 picture

Üdvözlet mindenkinek. A TV megjavult, a cső nyaka volt kontakthibás. Egy kő esett le a szívemről. Köszönöm a segítséget.

0

Hjoco
Hjoco picture

Szia!

Nem kapott a képcsőfoglalat is a folyadékból? Lehet hogy nincs nyoma, de többnyire ez okozza a fókusz és segédrács problémákat. A sorkimenő viszonylag zárt, és ezek a kimenetek jól bírják a zárlatot és túlterhelést.

0

ELKO4
ELKO4 picture

Szia,

szerintem először vedd ki a sorkimenőt, mosd le a panelt alkoholos kefével, szárítsd meg és próbáld ki újra. Ugyanezt tedd meg a képcsőfoglalattal is, de lehet hogy azt cserélni kell. A sorkimenőt viszont szerintem nem kell cserélni, nem hiszem hogy a fókuszosztóba belefolyt volna.

Üdv.

Tamás

0