You are here

Milyen alkatrész lehet ez pontosan?

4 posts / 0 new
Last post
Feree
Feree picture

Tisztelt fórumtársak!

Érdeklődön,a képen látható alkatrész pontosan mi lehet? Ez a kínai NWT500 kimeneti erősítője. Ha 03-as kód lenne akkor a tokozása miatt GALI-3 is szóba jöhetne, de ez B03-as.A munkapont beállítása is nagyon eltér a gyári ajánlástól. A Vcc +11,6V és onnan 2db 60ohmos párhuzamosan,és vele sorban egy 60ohmos ellenállás van(együtt 86 ohm) ami megy az ismeretlen értékű induktivításon keresztül a kimeneti lábra. Ott +5.2V-t van,és így kb.77mA megy át az erősítőn. A GALI-3-as gyári ajánlása 237ohm,és 35mA...Vajon a kínai ezt nem állította be,mert egyébként jó pár alkatrész  hiányzik,(pl. az ALC szabályzó teljesen)a helye megvan,vagy ez az alkatrész ezt kívánja? A web a barátom,de nem találtam a tokozásnak,és funkciónak megfelelő találatot.

        üdv:Feri

    ui: Közben sokat böngésztem orosz oldalon,és kiderült ,ez nem más mint egy AG603-89-RFID   InGaP HBT Gain Block .
        Megköszönöm azoknak akik segíteni próbáltak,de így megoldódott a probléma,és ezzel le is zárom!

          üdv: Feri

                                         

Comments
Guest
Guest picture

Üdv!
Egy biztos. Hogy a Mini-Circuits GALI-3 -nál az ajánlott tipikus tápfesz a kimeneti ponton 3,3V és ehhez tartozik a 35mA tápáram.
Ennél nagyobb feszt pl. a GALI-4F, GALI-6F -nél ajánlanak.
Az viszont a kódjelzés alapján látható hogy nem a fenti gyártó termékét építette be. Megnéztem a szóba jöhető típusait, azok mind más jelölésűek.

0

zsugori
zsugori picture
***

0

Feree
Feree picture

Szia!

Én is erre gondoltam,de a fent említett okok miatt,kételkedem. Nem hiszem,hogy butább volt mint én, aki ezt tervezte,és nem tudta volna hogy mi a gyári ajánlás,mert ez attól nagyon eltér! A adatlapokon is SMD Cod 03 ,nem B03 ...Azért köszönöm!

  

0