You are here

Panasonic NV-HS800 loading motorra csonkot keresek!

21 posts / 0 new
Last post
Zsolti.88
Zsolti.88 picture

Kedves lakók! Lenne egy ilyen videomagnó táp hibás volt a tápegységet már fel javítottam és fel is újítottam.De.a mechanikával is gond van el van törve a loading motoron lévő kupling csonk ami a csiga fogaskerékbe megy bele és nem megy a szalag fel fűzés mert fél úton meg áll a kis műanyag csonk keresztbe el van repedve és a motot tengelye el csúszik estleg lenne valakinek egy ilyen?? Valami tip??T:Zsolt

Comments
SzBálint
SzBálint picture
****
File csatolás: 

0

Zsolti.88
Zsolti.88 picture

Szia Bálint! Sajnos nem.ilyen..Zsolt

0

SzBálint
SzBálint picture
****

szia: ha a három felkínált alkatrész közül egyik sem olyan, akkor ez valami különleges lehet.
Kép nélkül értelmetlen a további keresés.

Bálint

0

zoltan35
zoltan35 picture
*

Szia Bálint!
Jelek szerint a topiknyitó nem olvassa az írásokat, mert azt az alkatrészt (és beszerzési lehetőségét) "Tippai" már rég azonosította.
Vagy én nem látpm jól a dolgot?? :jajj: :hmmm:
Üdv, Z.

0

Tippai
Tippai picture

0

SzBálint
SzBálint picture
****

szia: ez ugyanaz, amit uniman is mutatott.

Bálint

0

Tippai
Tippai picture

Ő két félét mutatott, de ez is ott volt.

0

SzBálint
SzBálint picture
****

szia: pedig csak 182 Ft.

Bálint

0

Tippai
Tippai picture

Hello!

K mecha. A rendelési száma: VDP1434. Kerekes utcában is kapsz.

0

zoltan35
zoltan35 picture
*

Szia!
Ilyesmit keresel?
Üdv, Z.

File csatolás: 

0

csakyt
csakyt picture

Szia
Ez pont egy olyan alkatrész amiért multkor valakivel vitába keveredtem, mert azt mertem állítani, ez is egy kuplung szerkezethez hasonlítható, Ez az a szerkezet ami ha megszorul valami alkatrész a mechanikában, akkor oldja a kapcsolatot a motor és a fogaskerék között. De bocsi, hogy érdemtelenül beleírtam, de ez valahogy kijött. Hát ha olvassa az aki akkor velem vitázott és ez végett már nem egy topigban a hozzá nem értésemről beszélt.
ui: Ha rám hallgatsz, akkor a többi részét is kicseréled és átnézed a mechanikát, hogy mi az ami végett ez elkopott és a motor és a fogaskerekek közötti kapcsolatot megszüntette.
Tibi

0

Zsolti.88
Zsolti.88 picture

Kolléga! Tökéletesen igazad van! Ez egy kuplung szerkezet, az a feladata ha meg szorul valami oknál fogva a mechanika ki ugrik a meghajtott csiga kerékből és ezáltal védi a mechanikát fogaskerekek károsodásától egy típ:ha nincs megfelelően be állítva a loading motor tengelyére gyakorlatilag semmit nem ér ha túlságosan meg van emelve motor tengelyére nem tud ki ugorni a csiga kerékből.Véleményem szerint nem egy profi megoldás egy szíj hajtás mindég be vált ha mechanika meg szorul szíj meg csúszik...T:Zsolt.

0

csakyt
csakyt picture

Szia
Tulajdon képp nem a mechanikát védi, hanem az elektrónikát. Vannak akik ha ez tönkre megy, akkor lefixálják és utána már simán ha megszorul a motor akkor valahol, valamilyen elektrónka károsodig. Talán még a motor is leéghet. De van itt egy valaki a tanyán aki gőzerővel lehülyézett és már nem egy ízben jegyezte meg a hozzá nem értésemet. Ugyan nem érdekelt a véleménye, mert saját magáról állított ki bizonyítványt. Igazad van amúgy, hogy az ékszíjas megoldások biztonságosabbak, mert azt a védelmet legalább nem lehet kiiktatni úgy, hogy lefixáljuk a kapcsolatot.
Tibi

0

Zsolti.88
Zsolti.88 picture

Szia! Ez már két értelmű dolog mert ha a capstan,fej,betöltő motor valami oknál meg szorul pont az elektronika védi tilt a servo! És nem csak az alkatrész károsodása végett van a copjuterben egy ilyen védelmi állapot a szalg károsodása végett is mint például a pára védelem start,end szenzorok szalag csévélés végén sebesség korlátozás stb..T:Zsolt

0

Zsolti.88
Zsolti.88 picture

Szia! Nem ilyen sajnos..Zsolt

0

zoltan35
zoltan35 picture
*

Szia!
Akkor Tippai kolléga már megoldást talált... :beer:
Üdv, Z.

0

Razel
Razel picture

Szia.

Egy tipp.Nálam van egy komplett Pana videó.Postacímért megkapod.

Üdv,

0

Zsolti.88
Zsolti.88 picture

Kedves Razel! Ezt nagyon meg köszönném!! Nos az a helyzet hogy a videomagnó amibe kellene ez a kis csonk Bp-n van egy jó barátomnál ez egy Pana 2 fejes mono video a mechanika egy az egyben megegyezik az NV-HS800/1000 típusú modellel az ágyamban kissé viseletes NV-HS800-as típus Blaupunkt RTV936 névre keresztelt gép van a tiednek mi lenne a gondja és hova kellene mennem érte? Mert abból mind két videót meg tudnám javítani T:Zsolt

0

uniman
uniman picture
***

Hello.

Az alkatrész fotója nélkül neki sem állunk keresni...bár ebből jobb újat venni!

Üdv: uniman

0

SzBálint
SzBálint picture
****

szia: én antennacsőből vágtam rá szoros karikát
A tengelyt köszörűkővel felérdesítettem, ragasztóval bekenve, utána rá a hüvelyt.

Bálint

0

Sponsored links