You are here

Philips 32PFL4007T_12 lcd tv szervizmenü

9 posts / 0 new
Last post
kocici
kocici picture

Üdvözlök mindenkit. Szeretném a segítségeteket kérni , hogy a tv képét és működését be tudjam állítani. Ráadásúl 2 egyforma tv-m van és az egyiknél van gondom. 
Előzmény, hogy meghalt a tvm lcd-je, és egy azonossal cserélve lett. Eddíg minden rendbe is lenne, működik minden, csak a kép nem megfelelő, melyet a service menüből be tudnék állítani,   (szinek, és fejjel lefelé van, és apró geometriai finomhangolásra is szükség lenne). Kérdésem az lenne, hogy tudja-e valaki, hogy a belső szervíz menübe, hogyan tudok belépni.Valamikor évekkel ez elött már a réginél csináltam, de már nem emlékezem rendesen a folyamatra, hiába csináltam már egyszer. Kérnélek benneteket, hogy aki tudja ossza meg velem. Sajnos nincs szervízkönyvem és sehol nem lelek fel evvel kapcsolatos információt, pedíg már mindent ami a neten van szerintem összeszedtem. Segítsetek kérlek.    Köszönettel: kocici.
 

Comments
zsoca33
zsoca33 picture

Szia!
Úgy vélem megoldódott a dolog, de azért itt van egy rahedli szervízmenü belépési kód:
https://www.kazmielecom.com/all-lcd-led-service-menu-code/
Később bárkinek jól jöhet...

1

SzBálint
SzBálint picture
****

0

kocici
kocici picture

Kedves Bálint ..Köszönöm ez hasznos volt. Nem tudom hogy sikerűlt megtalálnod de örülök neki. Köszönöm.
 

0

mosomedve
mosomedve picture

Már itt bukik a dolog: azonossal cserélve. Ha valóban azonos lenne, akkor nem lenne gond. A kijelző típusa illetve az alaptípus utáni egyéb karakterek is játszanak. Írd meg a régi és az új kijelző teljes típusát és akkor meg tudom nézni egy táblázatban van-e különbség a display code között.
László

0

kocici
kocici picture

Kedves Medve .....Előkerült a gond, és sikerűlt megtalálni  a sajtcetlimet aminek a tartalmát már gépre rögzítettem. Megigazítottam a csatlakozókat, és jeleneg rend van.   Azért nem tudtam bemenni a menübe, mert nem jó gombra émlékeztem (nem a menü hanem az INFO kellet a számok után,) és eléggé fürgén. Igy gond mélkül beengedett, és lehetőség volt az R,G,B intenzitás és fényerő ( fekete fehér alap) beállítására. Az óta insmét rajz asztal lett. Sajnos sehol sem tudom fellelni a service manuálját, pedíg nem egy van belőle hanem 3 . 2-db 4007, és egy 4007k-s a külömbség az köztük, hogy a k-s ba satelit vevő is van,,, Természetesen mindegyik ismeri a digitális rendszert is, így nem kell egyikhez se beltér, legfeljebb kóder kártya, ha előfizetek. (2- db itthon pesten müxik 1 pedig a telken.) Az egyik itthonival volt nézeteltérésem. Sajnos egyikről sem lehet service dokumentációt beszerezni  vagy servicekódkiírást pedíg nagyon jót tennének vele nekem.
+

Üdv: kocici.

 

0

mosomedve
mosomedve picture

Igazából most mire lenne szükség? Display kódra vagy mire? Mi nem működik?

0

kocici
kocici picture

Hál istennek már semmire, mert sikerült a teljes dokumentációs anyagát, és szervizkönyvet letöltenem.  Köszi .
 

0

SzBálint
SzBálint picture
****

szia:ezt írs be a címsorba  is

Bálint

0

Sponsored links