You are here

PHILIPS AW 7594

8 posts / 0 new
Last post
irokéz
irokéz picture

Üdvözlet Mindenkinek!

A jelzett kétkazettás rádió-magnót javítanám,ha szét tudnám szedni... Az előlap a hátoldal felől mélyen besülyesztett csavarokkal van rögzítve, ezek eltávolítása után a készülék két oldalán elválik, de középen, a kazetta-fedelek alatt két csavar nem engedi leemelni az előlapot. A csavarokhoz csak a kazetta fedél eltávolításával lehetne hozzáférni,amit a fedél esetleges törése nélkül nem tudok elképzelni.A mellékelt képeken a papirral jelzett szakaszon fogják az elrejtett csavarok az előlapot.Amennyiben szedtetek már szét ilyen készüléket, árulja el valaki, mi a módja.

irokéz

Comments
city217
city217 picture

Szia.
Pedig szét kell szedni, nem törni. :) Ne a fogaslécnél hanem a másik oldalon a kazetta ajtót Akaszd ki egy vékony csavarhúzóval, vagy egy késsel. Ilyet még nem szedtem szét, de hasonlít a Sony-ra. Ne féltsd hajlik az annyit, persze könnyű letörni is. Ügyesen, és sok sikert.
Üdv.

0

irokéz
irokéz picture

Szia!
Igazad lesz, már próbálgattam késpengével egyik oldalon kiakasztani a fedelet. :izom: Az okozza a nehézséget, hogy a fedelet mindkét oldalon két kis csap rögzíti, az alsókon fordul, a felsők a fedél ívpályákat vezetik meg.Reggel nekiugrok,majd visszajelzek a sikerről. Kösz. a tanácsokat.

Üdv.

0

Kalex
Kalex picture
*****

Szia!
Pont ilyet még nem szedtem szét, de Samsungban, már találkoztam olyannal, ahol a kazettafedelet le kellett húzni. (Pontosabban fel kellett húzni két oldalsó pöcök kiakasztása után.)
Üdv! Kalex

0

irokéz
irokéz picture

Szia Kalex!
Jó volt a ráérzésed, ezeket a fedeleket is fel kellett húzni, négy kis pöcök fogta az ajtóhoz. :bow: Alatta látszik a sülyesztett csavar, ami még fogta az előlapot.Köszönöm a segítséget.

irokéz

File csatolás: 

0

Kalex
Kalex picture
*****

Szia!
Látod, jó az öreg a háznál, ha egy csöpp esze sincs is! :D
Üdv! Kalex

0

Tranzix
Tranzix picture

Szia!
Jó hát! :beer:
Üdv: Tranzix

0

city217
city217 picture

Szia Kalex.
Igen sok esetben felfelé tolva lejön az előlap és csak a kazetta tartó marad. Ez a deck-nél szinte minnél ilyen, de ezt nagyon egybe látom. Mint írtam a Sony kis tornyoknál egybe jön ki.
Üdv.

0