You are here

Philips HD5730 kávégép vizkövezése, tejtartó nélkül.Hogyan? Újabb gondok !

5 posts / 0 new
Last post
stevepapa
stevepapa picture

Szép napot ! A fent említett kéri a vízkő eltávolító programot. Viszont a tejtartó hiányában a program nem indul. Hiányolja, az ebben profik véleményét kérdem, hogyan lehet egyszerűen megoldani a gondot. Mivel a tejtartóhoz tartozó " csonkok " is hiányoznak. Amik a programhoz tartozó mikrokapcsolókat, kacsolnák. Tudom legegyszerűbb lenne venni hozzá, tartály van is, potom 10 ezerért de tető nincs. A lényeg pedig az lenne. Köszönöm a figyelmet !

Comments
stevepapa
stevepapa picture

Üdv!  A jelzett gép nem áll meg az alsó pozícióba.  Leviszi a központi egységet de túl megy, a végállás jó le is kapcsolja de későn.  Semmi eltörve nincs, úgy tűnik mintha a végállásról hiányozna a fém görgő . Noha a robbantott rajz 25-26. oldalán az 52-s kapcsolón sem látni ilyet. Mi okozhatja még a hibát?  Köszönöm a figyelmet!

0

secondbolt
secondbolt picture

Szia!
Sajnos keresi, mert abból is használ vizet. Rövidre zárt mikrokapcsolóval még nem próbáltam, nézd meg, lehet hogy átverhető.

0

Jaca
Jaca picture
****

Szia stevepapa!

A rajzot bogarásztad már?
http://elektrotanya.com/philips_hd5730-10_espresso_maker.pdf/download.html

Az M5-ös kapcsolóra tippelnék, a troubleshooting 5-ös hibakód alapján.

Üdv: Jácint

0

stevepapa
stevepapa picture

Sziasztok!

A rajzot néztem, sőt csődarabok, befőttesüveg kombinációval átverhető :) Csak kissé macerás, a látvány erősen hajazik egy sci-fi-re.

Üdv Stevepapa

0