You are here

Philips Tv GR 2.2 saszival bekapcsolás után zajos a raszter majd zajosan jön a kép,kb1perc után már tiszta zajmentes.Megoldva!

47 posts / 0 new
Last post
dddemeter
dddemeter picture

Üdvözletem a Mestereknek!Ujra a tanácsaitokra lenne szükségem,mert még mindig küzdök a fent emlitett tv- vel.Készenlétböl bekapcsolva elöször csak a zajos raszter jön elö ,aztán mintha nagyon gyenge lenne a térerö,vékony ferde sávok ,majd zajosan de összeáll a kép és folyamatosan javul a jel zaj viszony,mintha lassan növekedne a térerö, kb 1 perc mulva az inditástol számitva normálisan "kitisztul" magátol.Ha most kikapcsolom ujra készenlétbe és ujra bekapcsolom a távval akkor normálisan elöjön a kép de ha csak 15 perc mulva kapcsolom be a távval készenléti állapotbol akkor már ismét kell 1 perc amig normális zajmentes kép lessz.Ha tudtok legyetek szivesek segitsetek már nagyon sokat dolgoztam vele szeretném ugy visszaadni a gazdájának hogy minden rendben legyen elöre is köszönöm a segitségeteket
üdv dddemeter!

Comments
Boldogblog
Boldogblog picture

Szia, sziasztok!

No, akkor idegességtől mentesen.

Itt sokan vagyunk akik javítunk, javítottunk tévéket iparszerűen (akad azért olyan is aki ért is hozzá... Pl. Füles mester, stb.. Én nem, hi!...)

De egy minimális tudási szint azért feltételezhető a tévéjavításba bele fogó embereknél.

Itt az történt, hogy mi ezt feltételeztük rólad, de sajna neked ez a tudás nincs meg. Hogy miért feltételeztük? Jó kérdés! Elbeszéltünk (írtunk) egymás mellett. Biztos, hogy hibás vagyok ebben én is. Főleg, hogy amúgy sem vagyok valami türelmes fajta. De te sem lehetsz ebben teljesen ártatlan, mert ha egyértelműbben leírtad volna a hibát már az áthangolás topikban, akkor nem lenne most ez a
"rossz szájíz" gondolat.

De itt és most elnézésedet kérem, amiért durva voltam. Nem akartalak megsérteni csak sajna ilyen a természetem. Remélem, hogy ez a kettő topik nem fogja elvenni a kedved a további kérdés feltevéstől! Mindenesetre én most már tudni fogom, hogy nincs elektromos végzettséged, hanem csak önszorgalomból tanulod.

Tehát ne haragudj!

Szégyentelenség és gyalázkodás! Mivé fajultak a világ csodái... (Boldogblog)

0

dddemeter
dddemeter picture

Szia Boldogblog!Elöször is nem haragszom mert nem vagyok sértödös tipus,van aki keményebben odair nekem ,van aki kevésbé,,embere válogatja,,,Sosem álitottam hogy van elektronikai képzetségem ,a profilomban is leirtam hogy csak "autodidakta"modon tanulgattam ,önszorgalombol ,tanfolyamokon és könyvekböl,pár szakkönyvhöz sikerült hozzájutnom akkoriban ,keresgéltem könyvtárakban ,antikváriumokban ,és ha találtam egy egy szakkönyvet azt ugy vittem haza mint valami kincset ,viszont ezek kivétel nélkül mind fekete fehér tvk-röl szoltak ,azokkal nem is volt különösebb gondom ,nem kértem senkitöl tanácsot, egyedül is elboldogultam,de nem is kérhettem volna mert nem volt netem sem , sem pedig ismerösöm aki kisegithetett volna tanácsokkal. Egy idö után félbe kellett hagyjam az egésségem miatt ,késöbb meg aztán ugyis eljárt már az idö felettük .Sajnos a szines tv technika az már más tészta ,tanfolyamon nekünk azt mondták hogy "ti még fekete fehért kell javitsatok" ,de a világ gyorsabban változott,és vele a technika is mint ahogy azt gondoltuk akkoriban.De ma is érdekel a téma és ha hozzájutok valami tv-s anyaghoz ,magyarázathoz,leiráshoz, az nagy kincs nekem ma is,mert én is tudom hogy nem elég az akarat ,és a türelem ehhez
üdv dddemeter!

0

Boldogblog
Boldogblog picture

Szia, sziasztok!

Köllönek könyvek? Ha igen priviben adj mailt és küldök.

Szégyentelenség és gyalázkodás! Mivé fajultak a világ csodái... (Boldogblog)

0

Fülesmester
Fülesmester picture
*****

Szia!

Cseréltél kondikat a kép KF áramkörben?
(2011? 2012?)

Hibás (vagy fordítva tetted be) az AGC tároló kapacitása.

Üdv:
Fülesmester

0

dddemeter
dddemeter picture

Üdv Fülesmester!Nem cseréltem semmmit sem benne, csak rátettem azt a kis modult igaz egy kicsit probáltam a tekercsekkel is hangolni a hangot de nem cseréltem semmit ki benne amikor ide hozták hozzám akkor is ilyen cselesen indult , de amikor elindul akkor normálisan megy ugyhogy a "be kell melegedjen ejszen" igy mondta a tulajdonosa mikor hozta ,. a raszter is olyan "kicsit gyanusan" jelenik meg az elsö bekapcsoláskor ,elöször sötét képernyö a képernyö felsö részén 3 cm szélességben vizszintesen fényes csikok ,aztán elkezd villogni a képernyö amikor villan, akkor megjelenik a normális kép majd ujra sötét képernyö ,és ujra kép igy tovább,,,a villogások frekvenciája egyre növekszik (a régi idökben a mozigép szokott talán ilyesmit produkálni )aztán anyira növekszik a villogás frekije hogy már alig,lehet észrevenni ,aztán pedig normalizálodik a helyzet...Eléggé tanácstalan vagyok ezeket leszámitva minden egyéb tökéletes kép hang tiszta szinek rendben .
Üdv..dddemeter!

0

clarke2001
clarke2001 picture

Ne sajnáld az időt és a fáradságot a TELJES elkócserére, nekem több hónap ment rá - illetve tettem félre, mint "javíthatatlant", holott max. 2 nap múlva túl lettem volna az egészen.

A bemelegedés után "már kitisztul, jól működik" jelenség több, mint valószínű, hogy az idővel előrehaladó elkóleépülés. A most megjavított képcsöves tévém, illetve a korábban általam javított lapos monitorom ugyanígy viselkedett: egyre hosszabb idejű "bemelegedéssel" működött csak. Az elkócserék után meg mint az új, szóval ...

Ha meg nem, legalább egyértelműbb hibakeresést tudsz folytatni.

Jó lenne utánaolvasni, de az az érzésem, mintha ez a halódó elkó tipikus viselkedése lenne, a (nemlineáris) kapacitása valahogy mindig beáll úgy, hogy sántán, de betöltse még a funkcióját.

Szóval szedd ki, és cseréld az összeset.

0

dddemeter
dddemeter picture

Üdv clarke2001!Köszönöm az észrevételeidet kicserélek mindent amit lehet üdv dddemeter!

0

Boldogblog
Boldogblog picture

Szia, sziasztok!

HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!!!!!

Te!

Roncsot nem turbózunk, hanem javítunk... (Kidobunk...)

Tehát javítsd meg! Tápok hol kóricálnak, elkók még kapaticálnak valamennyit???

Jujj..... Javítsd meg!

Vadászom, Utamból Kotródj! (Fekete István)

0

dddemeter
dddemeter picture

Szia Boldogblog!A tápfeszültségeknél nem találtam rendellenességeket, viszont nincs annyi kondim hogy az összeset kicseréljem ami a tv ben van .üdv dddemeeter!

0

formasu
formasu picture
*

Szia!
Nem értettél félre valamit? Nem a TV-ben lévő összes elkót cseréld!
A KF-ben cserélj elkókat, és a táp szekunderben, a kisfeszültségűeket. Ha a 12V-ot a sorkimenőről kapja, akkor azt a kondit is cseréld.

Üdv: formasu

0

dddemeter
dddemeter picture

Üdv formasu!14 voltot kap a kf egység ,de ez a bekapcsolás után azonnal beáll a normális értékre ,a villogást sem tudom hova tenni, arra is gondoltam nem e függöleges eltéritési probléma , de a fehér vizzsintes vonalak a képernyö tetején vannak nem a közepén, ujra ki kell akkor forrasszam az egész panelt mert nem férek hozzá mindegyik kondihoz a kf egységben :-(
üdv dddemeter!

0

formasu
formasu picture
*

Szia!
A KF egység már ki volt forrasztva! A hiba már előtte is fennállt, mint írtad! Azt a talán max. négy darab elkót /a kép KF-ben/, akkor már ki kellett volna cserélni, 50-100 Ft-ért.
A zajosság nem a függőleges eltérítő hibája! A függ. eltérítési hiba sajnos egy újabb hiba lehet.

Üdv: formasu

0

dddemeter
dddemeter picture

ÜDV formasu!Még rászánok egy napot de kezdem elveszteni a reményt hogy tökéletes lessz,,,itt van egy link egy kis videoval hogy pontosabban látszodjanak a tünetek..

http://www.sendspace.com/file/30dfvo

üdv dddemeter!

0

formasu
formasu picture
*

Szia!
Nem tudom, milyen formátum ez, de nem tudom megnyitni, azaz nem tudom megnézni sem!

Üdv: formasu

0

dddemeter
dddemeter picture

Szia!VLC médialejátszoval lehet megnyitni , milyen formátum lenne neked megfelelö?
üdv dddemeter!

0

formasu
formasu picture
*

Szia!
Boldogblog segítségével már látom.

Ez nem csőhiba, ezért nem kell megfűteni!
Először meg kell javítani a függőleges eltérítőt. Én ott elkó hibára tippelek. /az a kevés közül valamelyik, de ha van ott 100-200 uF-os, 35-50V-os, akkor inkább arra/ Utána jöhet a KF javítás.
Nem sok TV-t javíthattál meg eddig!

Üdv: formasu

0

dddemeter
dddemeter picture

Üdv formasu!Köszönöm a tippeket , akkor elöször a függöleges eltéritéssel probálkozok,Igazad van nem sokat javitottam szineseket idáig ,számszerint csak 8 darabot ,de én igy is örülök, mert mind a 8 müködik,mind a mai napig és ha nem szántam volna rájuk idöt akkor már a kukában lennének mindanyian :-), mert vannak emberek nálunkfelé is akik könnyen kijelentik hogy kuka és ezzel le van tudva az ügy.Remélem igazad lessz ,és meguszom kondi cserével,köszi mégegyszer üdv dddemeter.

0

formasu
formasu picture
*

Szia!
A függőleges körben /nem a TDA 2576 körében!/ kicseréled azt a néhány elkót, és a függ. eltérítés szinte biztosan meg fog javulni. Nem ismerem a GR2.2 rajzát, de biztosan megtalálod benne a függőleges eltérítést. /aminek kimenete a függ. eltérítő tekercsre megy/ Sok TV-nél a tápról egy dióda megy erre az elkóra, aminek negatívja egy IC lábra megy. Én erre a 100-200 uF-osra gondolok, de lehet, hogy ebben a TV-ben másképpen van megoldva. 3-4 kondiról van szó, és kezdheted a KF-et javítani.

Üdv: formasu

0

Boldogblog
Boldogblog picture

Szia, sziasztok!

Formasu!

Felraktam youtube-ra: http://www.youtube.com/watch?v=anPwI5ohq5U&feature=youtu.be

3xd "meter".... Te! mindent ilyen ügyetlenül tudsz csinálni?

Ez a "felrakom a videot" dolog rendkívül két balnetes volt... Ez egy szemetes, vírusos, pornós oldal.

A tévédben meg fűtsd fel a csövet kb 8 voltra és nem fog villogni. A képeltérítést meg javítsd meg!
Ha IC-s akkor cserélj IC-t. Ha tranzisztoros, akkor keress 4-10 mikrós 160-250 voltos kondit a környéken és cseréld ki!....

Jujj... Ne javíts tévéket!

Szégyentelenség és gyalázkodás! Mivé fajultak a világ csodái... (Boldogblog)

0

dddemeter
dddemeter picture

üdv Boldogblog!Elöször is köszi hogy besegitettél ,nem tudtam hogy ez olyan"veszélyes oldal", csak lehet nagy fájlokat is feltenni ingyen és azért probáltam ide tenni.Én vlc vel mindent lejátszok nagyjábol amire eddig szükségem volt, ezért nem gondoltam hogy probléma lehet a megnyitásával.Youtube-ra nem szoktam töltögetni ,ezért nem is vagyok ott regisztrálva.TDA 2576 B IC van ebben a tvben ,nem vagyok kétbalkezes csak tapasztalatlan ,,le is töltöttem az adatlapját az ic-nek megméregetem egy kicsit a környékét ,csak kéne tudjam hogy mikre figyeljek jobban .HA már van hang, szereztem távirányitot ,és kerestem kodot hozzá akkor szeretném ha rendesen müködne amikor elviszik .. Lehetséges olyan hogy rossz lenne az ic és aztán 1 perc után rendbejön a villogás is meg minden szép stabil kép semmi szinkronhiba vagy vibrálás?üdv dddemeter!

0

Boldogblog
Boldogblog picture

Szia, sziasztok!

Jajj! Ne forgasd ki a szavaimat, amiket írok...

Amég nem tölti le az ember a vedejót, addig nem lehet lejátszani. Az oldal meg szemetes és akaratos...

Használd a www.data.hu-t!

Egyem a szíved csücskét!?! A TDA2576 mióta képeltérítő IC?

Az szinkron leválasztó és sormeghajtó IC....

Egyébként a villogás tényleg lehet egy 100 mikrós elkótól.

A kép tetején lévő vonalak/gyűrődés/valami lehet az IC hiba is akár. Vagy kondi hiba.

Tehát milyen ebben a képeltérítő? IC-s, tranzisztoros?

Szégyentelenség és gyalázkodás! Mivé fajultak a világ csodái... (Boldogblog)

0

dddemeter
dddemeter picture

Üdv Boldogblog!Elnézést kérek ,nem volt szándékomban semmit sem kiforgatni ,"áttérek" a data-ra akkor ezután. Elirtam az ic utolso számát TDA 2579B van benne,én ugy értelmeztem az IC adatlapja szerint ,hogy ebben benne van a föggöleges és a vizszintes eltérités generátora is , a szinkronleválasztás mellett ,az 1-es lábon megy ki a függöleges vezérlés (gondolom én).A kép alapján godoltam a függöleges eltérités hibára is, csak mivel nincs a szinesekkel tapasztalat ,jobbnak láttam ha megvárom azoknak is a véleményét akiknek van.Van oszciloszkopom és gondoltam hogy talán nem indul el a soroszcilátor idöben, ezért ha az elgondolásom helyes és 1-es láb a kimenet akkor ott kellene lássam a jelet azt hiszem.A végfokozat talán tranzisztoros lessz ,de holnap megnézem közelebröl elnézést hogy hangosan gondolkodtam ,,,üdv dddemeter!

0

formasu
formasu picture
*

Szia ddemeter!
Ezt a hozzászólásodat azért már "kihagyhattad" volna!
Egy minimális alap ismeret azért szükséges ahhoz, hogy TV-t javíts, de még ahhoz is, hogy kérdezz!
Ezzel a tudással nagy szerencséd volt, hogy 8db TV-t "megjavítottál", mint írtad. Feltételezem, hogy annyi segítséget kaptál a javításokhoz, hogy pl: "a C422-t cseréld ki, mert az a hibás".
Ezzel a Tanya szakembereit is lejáratod, "szívatod", hogy még a legalapvetőbb ismeretekkel sem rendelkezel, és nem is nézel utána, mielőtt kérdezel!
Képes vagy már második alkalommal a szinkronleválasztó fokozatot a függőleges eltérítőnek nevezni, amikor már fel lett hívva a figyelmed, hogy nem az!
Az egy dolog, hogy nincs gyakorlatod, de problémák vannak a "szakmai" tudásoddal, szakmai alapismereteiddel is, és még a kérdéseiddel is!
Bocs!

Üdv: formasu

0

dddemeter
dddemeter picture

Üdv formasu!Elnézést kérek töled is,nem akartalak bosszantani, az a felirat tévesztett meg az ic blokrajzában , vertical oscilátor ,azt hittem azt jelenti hogy benne van az ic ben ez is, csak meg akartam kérdezni hogy mit jelent hogy máskor tudjam mi is az. Nem megkérdöjelztem amit irtok csak tudni akartam hogy mit jelent ,mert azt hittem a függöleges eltérités oszcilátorát jelenti.Kicseréltem az összes kondit a függöleges eltérités végfokozatában, de a helyzet nem változott, a kapcsolása megegyezik azzal amit Boldogblog mutatott.
Üdv dddemeter!

0

Boldogblog
Boldogblog picture

Szia, sziasztok!

Húú!!!

Fogjatok le, mert szétütöm!

Az a 2579-s IC szinkron IC!..... Ami az egyes lábon kisétál azt csak szinkron jel.....

Húúú!

A képvégfok tranzisztoros szar... http://elektrotanya.com/philips_gr_2.2_vertical.jpg/download.html

Feladom.. Tényleg ennyire nem értesz hozzá? No ne már! Szerintem csak szívatsz! Én dühöngök, te meg röhögsz!

Azt tudom, hogy én hülye vagyok a TV javításhoz, de ez már fáj!

Szégyentelenség és gyalázkodás! Mivé fajultak a világ csodái... (Boldogblog)

0

dddemeter
dddemeter picture

Üdv Boldogblog! A Rajzodon levö végfokozatot megtaláltam én is az én rajzomon, ide jön a vezérlés a TDA tda 2579B röl .Ez a függöleges eltérités végfokozata,erre rájöttem a kapcsolási rajz alapján is. Az alábbi blokrajzban a Vertical oscillator/Sawtooth Generátor részt rosszul értelmeztem ezek szerint.. nem akarok senkit sem megbántani se lejáratni ,ha magyarul lenne a blokrajz akkor nem kérdeztem volna meg ezt.üdv dddemeter!

File csatolás: 

0

Boldogblog
Boldogblog picture

Szia, sziasztok!

Feladom......

Én nem vagyok ennyire türelmes.

Vagy elmegyek és megjavítom... Hol laksz?

Szégyentelenség és gyalázkodás! Mivé fajultak a világ csodái... (Boldogblog)

0

dddemeter
dddemeter picture

Üdv Boldogblog!Nem akarok senkit sem bosszantani ,egyszerüen csak meg akartam kérdezni hogy konkrétan mit jelent az a kifejezés magyarul amiröl én azt hittem hogy az oszcilátort jelenti a blokrajzban ,nem arrol van szo hogy megkérdöjeleztem az álitásaitokat ,távol áll az ilyesmi tölem ,Isten ments . üdv dddemeter!

0

marosi
marosi picture

Szia Bb Sziasztok
Nem biztos hogy ez csöves,a függőleges hibája is tilthatja,a videó erőssitőt.

0

Boldogblog
Boldogblog picture

Szia, sziasztok!

Hát, ja. De szerintem csöves.... Vagy nem, de az biztos. (Kolya után szabadon)

Szégyentelenség és gyalázkodás! Mivé fajultak a világ csodái... (Boldogblog)

0

Boldogblog
Boldogblog picture

Szia, sziasztok!

Ez már biza így vagyon... Egyszer javítottam én is ilyet. Többet soha!

Szégyentelenség és gyalázkodás! Mivé fajultak a világ csodái... (Boldogblog)

0

Fülesmester
Fülesmester picture
*****

Szia BB!

Erre is érvényes a kismama törvény:
Ideje van, teje is van, akkor nyugodtan szoptathat!

Üdv:
Fülesmester

0

Fülesmester
Fülesmester picture
*****

Szia!

Nem ártana a többi elkót is kicserélni a KF modulban, és esetleg még a tápegységben is. Ha van ESR mérőd, akkor csak a rosszakat, ha nincs, akkor mindet.

Üdv:
Fülesmester

0

dddemeter
dddemeter picture

Üdv Fülemester! Köszi a dokumentáciot , csak az a gond hogy az angolom nem elég ahhoz hogy megértsem a benne leirtakat :-(
KIcseréltem 2011., 2012, pozicioban levö kondikat de nem változott a helyzet semmit sem
a tápban mértem feszültségeket de nem találtam hiányosságokat ,arra gondoltam készitek egy videot az indulási "folyamatrol" hogy pontosan láthassátok mik a tünetek de ugy tudom nem lehet ide feltölteni videofájlt.
Üdv dddemeter!

0

dddemeter
dddemeter picture

Üdv Fülesmester!Akkor nekiállok és az általad emlitett kondikkal kezdem ,esr méröm sajnos nincs (de álmadozok rola nagyon ) igy egyelöre csak cserélgetni tudok majd jelentkezem a fejleményekkel Kellems hétvégét addig is Mindenkinek üdv dddemeter!

0

formasu
formasu picture
*

Szia!
A cserélgetéssel vigyázz! Ne azt csináld, hogy innen kiveszed, oda meg ugyanazt beteszed! Lehet több elkóval is probléma, ezt ne feledd, a tápban, és a KF-ben is!

Üdv: formasu

0

dddemeter
dddemeter picture

Üdv formasu!Ugy gondoltam a cserélgetést hogy ujat teszek a régi helyett
üdv dddemeter!

0

Fülesmester
Fülesmester picture
*****

Szia!

A hang átkeverő kis panel tápját ugye nem valami bizonytalan helyre kötötted?

Üdv:
Fülesmester

0

dddemeter
dddemeter picture

Üdv Fülesmester! A panel tápját az alaplapról jövö +14 voltos feszültségre kötöttem
üdv dddemeter!

0

Boldogblog
Boldogblog picture

Szia, sziasztok!

Hát ezt túljavítottad.... Nekem is volt egy ronda KF modulom, amit végül is csak cserével tudtam megjavítani.

Keress műhibákat! Mivel te javítottad igen nehéz lesz a hibát megtalálnod. Szisztematikusan nézz át mindent és mérj!

Vadászom, Utamból Kotródj! (Fekete István)

0

dddemeter
dddemeter picture

Üdv Boldogblog!Mivel nem fértem hozzá a modulhoz a tv ben igy kiforrasztottam vezetékekkel kihoztam a csatlakozási pontokat az alaplapbol és igy könnyen tudtam az asztalon méricskélni ,forrasztgatni, de nagyon vigyáztam a forrasztással meg mindennel mert tudtam ha ujra berakom akkor nem nagyon tudok hozzáférni reménykedem hogy nem az én hibám ..
üdv dddemeter!

0

Boldogblog
Boldogblog picture

Szia, sziasztok!

Közben elárultál ezt+azt...

http://elektrotanya.com/?q=hu/content/philips-tv-gr-22-saszival-bekapcso...

Vadászom, Utamból Kotródj! (Fekete István)

0

dddemeter
dddemeter picture

Üdv Boldogblog!Nálunkfele a kábeltévé nem egy anyira megbizhato "valami" hogy csak egyszerüen bekapcsolom és biztos hogy megy :-( sok" oka "van arra hogy ne menjen pld:Ha a hömérséklat 20-25 fokon felül van akkor nem megy csak nagyon "havasan",vagy egyáltalán ,ha esik az esö akkor bizonyos adások eltünnek vagy lefagynak , ha fuj a szél akkor egyik percben van müsor ,másikban nincs,gyakran megesik hogy egyik pillanatban jol megy ,néhány másodperc mulva csak havazás van...,ha a hömérséklet fagypont alatt ,vagy körül van szintén nem megy csak havasan vagy nagyon "interferálnak " egymással az adások s még sorolhatnám tovább , mivel jelgenerátorom nincs igy a tv müsortól függök .Elöször azt hittem hogy a kábeltévé hálozatán nem folytonos az adás .vagy javitgatnak valamit mert ez is gyakran megesik,felmentem és egy másik szobában megnéztem egy tv-t ,láttam az megy ,lementem a mühelybe látom most már az is megy gondoltam adáshiba volt..üdv dddemeter!

0

Boldogblog
Boldogblog picture

Szia, sziasztok!

Megviseltek nálatok a hullámok... Szerezz be egy vedejó magnót műadónak!

Vadászom, Utamból Kotródj! (Fekete István)

0

dddemeter
dddemeter picture

Sziasztok!Végül nagy nehezen sikerült megoldanom a problémámat ,a KF modulon kicseréltem az összes kondit,és egy kicsit álitottam a 3016 pozicioban lévö potméteren ,ezzel javult a képminöség is egy picit ,és a kép is egyidöben jelenik meg a raszterrel. A képeltérités végfokozatban is kicseréltem a kondenzátorokat , de a hibajelenség megmaradt ,szerencsére találtam a "kincstáramban" 2SD1266,BD234,Bc 858,BC337,igy ezeket is kiscseréltem, valamint ujraforrasztottam néhány helyen a forrasztásokat is,és megszünt villogása a képnek .Nem keresem a magyarázatát a dolognak ,a lényeg hogy müködik.Mindenképpen köszönöm Mindenkinek aki probált segiteni a probléma megoldásában, és elnézést kérek ha valakit felbosszantottam Tisztelettel dddemeter! :bow:

0

formasu
formasu picture
*

Szia!
Nehéz szülés volt, de végre összejött! Gratulálok hozzá.
Látom Boldogblog felajánlott szakirodalmat is neked. A türelmedet, akaratodat, és szívósságodat látva, ha kicsit utána fogsz olvasgatni, biztosan hamarabb lesz sikerélményed a jövőben.

Üdv: formasu

0

Sponsored links