You are here

PowerISO miért nem ír ?

14 posts / 0 new
Last post
stevepapa
stevepapa picture

Üdv!

Kép fájlokat szeretnék írni CD-re, de nem sikerül. A következő történik, kibontom a telepítendő fájlt az ISO-ban ahogy illik. Elkezdi másolni a fájlokat, a folyamatjelző mutatja is,majd kiírja, hogy az írás sikeresen befejeződött.  De egy betűt nem ír a lemezre, a lemezt olvasni próbálva egy piros csíkot mutat. A kapacitásra kiírja, hogy szabad 720Mb , méret 720Mb  3 gépen próbáltam, minddel ezt csinálja, az Alcohol programmal szintén, mi lehet a gond ?  Köszönöm a figyelmet !!

Comments
AzzA
AzzA picture
*

nézd meg lehet virtuális cd- meghajtóra irsz
programban ellenörizd a fizikai cd rom beállitást

0

formasu
formasu picture
*

Szia!

A telepítendő fájlt nem kell kibontani!!!

Képfájl írást kell választani, és az .iso fájlt kell megjelölni. Talán akkor itt lesz a hiba.

0

stevepapa
stevepapa picture

Szia! Nem bontottam ki, csak a képfájlt !  Asamphoo val se ír semmit, sikeresen befejezte, írja de a lemez üres marad ...

0

formasu
formasu picture
*

Szia!

Milyen képfájlokat, és mekkora méretűeket szeretnél kiírni? Nem lehet, hogy nagyobbak, mint ami egy CD-re ráférne?

Én az Ashampoo Burning Studio-t használom.  Az kiírja, ha bármi hiba van. Talán próbáld meg azzal, esetleg, ha van,  a Windows saját író programjával. 

Esetleg kérdezem: biztosan jó az íród? Ha mást írnál ki, azt hibátlanul kiírja? A képfájl írást választottad induláskor? Amit ki szeretnél írni, biztosan hibátlan, és nem sérült? Regisztrálva vannak /Teljes értékűek/ az író programjaid?

 

0

stevepapa
stevepapa picture

Szia!

Egy BMW navigációs cd-t írnék. Elvileg működik jó a fájl,a cs-re bőven ráfér egyik laptoppal sem boldogulok.  Lehet, hogy kell még hozzá egy telepítő fájl ?  Nem értek hozzá, de annyira egyszerűnek tűnt gondoltam kipróbálom. De számomra nem egyszerű:)  Egyéb képeket másol normálisan, lövésem sincs mi a gond ..... Köszönöm !

0

vadmalacka
vadmalacka picture
*

Hi!
 Azt te nem fogod lemásolni, az tuti. :) 
Ha mégis, majd írd meg hogyan...

0

stevepapa
stevepapa picture

  Szia! Kettőt már másoltunk belőle, de az nyugat európai. Ez meg közép Európa lenne  Ebből is másoltak, csak gondoltam gyorsabb ha írok egyet . Ami az autóban van az is írott, de az meg Románitól kezdődik. A fordban is írott lemezek vannak, mondjuk azok DVD-k. Most csak azt nem tudom miért nem írja ki egyik gépem sem ?

0

vadmalacka
vadmalacka picture
*

Ez gyári navi lemez?
Simán másoltátok?
 

0

Jaca
Jaca picture
****

BlindWrite-al sem lehet? Az bitről bitre másol elvileg.

0

stevepapa
stevepapa picture

Nem, nem a lemezt másoltuk, a BMW fórumon vannak fenn a fájlok !  Hozzáteszem 2014 évi lemezek, mindössze az autó " korhű" jellegét akarom visszaállítani !  Ami van benne az működjön :) Ez MK2- MK3 BMW rendszerű navi cd, az MK4 már DVD de ezt biztos tudod, ahhoz írnak lemezt 5-10 ezer között.

0

Malibu
Malibu picture

Szia!

Van valami furcsaság, összeférhetetlenség ezekkel a navigációs CD/DVD-kel. Jut eszembe annó, hogy egy eredeti VW navigációs DVD-n szerettem volna megtekinteni a térkép fájlokat PC-ben és nem ismerte fel az optikai egység, a navigációba tökéletesen működött.
Megérne egy próbát még az "ImageBurn"-el is , de többen is arra panaszkodnak, hogy az eredeti navigációs lemez PTP ( Paralelle Track Path) kialakítása összeférhetetlen a hagyományos lemezzel OTP (Opposite Track Path), lényegében ez a másolás védelem. 

Üdv Mali

0

Jaca
Jaca picture
****

Szia!

kibontom a telepítendő fájlt az ISO-ban ahogy illik

Ezt nem igazán értem.
Elindítod a powerIso-t, open akármi.iso, és klikk a BURN-re.

Vagy megnyitás után a BURN-re klikkelsz, és utána feldobja a párbeszédablakot, hogy mit akarsz kiírni, és akkor választod ki az iso filet-t.
https://www.poweriso.com/tutorials/burn-image-file.htm

0

stevepapa
stevepapa picture

Szia!

Igen így tettem, de semmit nem ír!  Kiírja,hogy sikeresen befejezte de üres marad a lemez..

0

Sponsored links