You are here

SAMSUNG CB 5035T MEMORIZÁLÁSI PROBLÉMA

4 posts / 0 new
Last post
dddemeter
dddemeter picture

Egy SAMSUNG CB 5035T tipusu tv esetében ugyancsak memorizálási problémám van minden adót megtalál automata és manuális keresési modban is ,viszont egyetlen egyet sem lehet rögziteni rajta.Probáltam a finomhangolási modszerrel manuálisan hoszanpásztázni az öszes sávot ,és a STORE gombal elmentettem . le OK - ztam szépen de sajna amikor kikapcsoltam és ujrainditottam a készüléket akkor megjelent az illetö csatorna képe és 2-3 másodperc mulva már "tovább kezdett keresni a tv " mintha csak automata keresést akarna végrehajtani.Minden elözöleg bekeresett és elmentett adásnál ugyanezt csinálja . Kép minösége kifogástalan és a hangé is ,de csak addig a két három másodpercig amig nem megy tovább a kereséssel.Hogyan kezdjek hozzá a hibakereséshez .az IDENT jelell lehet esetleg valami gond?

Comments
lapatnet
lapatnet picture
*

Üdvözlet !

Ha régebbi alaplapú készülék akkor AFC hiba is okozhatja a problémát. A megoldás az AFC tekercs helyes beállítása kb fél fordulat a vasmagon. A leírásból én úgy értelmezem, hogy az autómatikusan megtalált adókat nem memorizálja ha pedig kézzel beállítod akkor eltünik a beállított csatorna. Tehát nem magától lép az autómata keresésbe.

0

Vote up!

You voted ‘up’

karcsibacsi
karcsibacsi picture

Hasonló hibám már volt KS lapnál,és a nyomógombok átvezettek.A TV olyan helyen volt ahol erősen dohányoztak.Alkohollal letakarítottam ,és jó lett.
Üdv:karcsibácsi

0

Vote up!

You voted ‘up’

george
george picture

szia
nézd at a heji nyomogombokat
ha atvezetnek szoktak csinalni ijen hüjeseget

0

Vote up!

You voted ‘up’