You are here

Samsung GT S5610 nem fogadja el a T-mobíltól lekért függetlenítő kódot

8 posts / 0 new
Last post
Jaca
Jaca picture
****

Sziasztok!

Kaptam a készüléket, saját használatra lenne. T-mobilos volt, ügyfélszolgálaton megadták az Imei-hez tartozó kódot. Yetteles simkártyával indítva kérte a kódot, beírtam, nem fogadta el. Sim nélkül indítva a # 7 4 6 5 6 2 5 * 6 3 8 * NCKCODE # kódot beírva az utolsó kettőskereszt után nem történik semmi.
Ügyfélszolgálat nem tudott segíteni, pedig nem csak simán leráztak.
Esetleg valaki tudná függetleníteni?

Üdv: Jácint 

Comments
BTS_szerviz
BTS_szerviz picture

1

Jaca
Jaca picture
****

Szia!

Már mindent végignéztem, találtam is egy kódot, ami kilőtte a hálózatzárat, meg az IMEI számot is..... Most keresek valakit, akinek van spéci doboza, hogy újraélessze, mert ez már sima USB kábellel nem megy. Át lehet állítani sorosra az USB-t rajta, és egy MAX232-vel már lehetne cseszegetni, csak a hozzávaló progik mind hardverkulcsosak.

0

proba
proba picture

Ami kilőtte az imei számot abba a programba valahol beírható az új szám is ( ami jó eséllyel a telefon papírján, hátlapi cimkén szerepel..) Utána esetlegesen helyre is áll.

0

Jaca
Jaca picture
****

Szia!

Elég volt bepötyögni, hogy #*7337#. Ez törölte az IMEI-t. Nem kellett hozzá program. A hátlapcimkén is szerepel, meg amit visszakaptam a szolgáltatótól függetlenítős SMS-t, abban is benne van.

0

BTS_szerviz
BTS_szerviz picture

Jaca

Az a kód csak restartolja a telefont, az IMEI-t biztosan nem írja felül, ez így túl egyszerű lenne :-)

teljesen brick lett vagy csinál még valamit? (bebootol?)

A

0

Jaca
Jaca picture
****

Szia!

Persze, működik a telefon, csak a hálózatra nem engedi fel a szolgáltató.

0

KGL
KGL picture

Pedig de, nullás lesz az IMEI (15 db. 0), régen (20 éve) a pannonos sim-ek felmentek így a hálózatra, és használható volt a telefon,  manapsag nem tudom mi a helyzet, de gyanítom már nem opció. 

0