You are here

Samsung LE32S81BX háttér egyik csöve nem világít

13 posts / 0 new
Last post
Vasmacska

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! Először trafóra gyanakodtam, aztán a háttérre, most kiderült valamiért nem gyújt be a cső. Tudna valaki rajzot a Darfon 4H.V0708.661/A más néven V070-W04 inverterről? Nem találom, hogyan van a trafó vezérlése.Már guugliztam egy ideje, de csak a képeket találom.
Köszönöm!!

Comments
Kari

Szia Vas!
Most toltam fel egy doksit a "LE-26-32-37-40-46-S81BX-S86BX_chassis-GJA-26-32-37-40-46-SEU" csaladrol: sajna csak egyszerüsitett rajza, de van az inverternek a 35-38 oldalon_ hatha tovabb jutsz azzal is...
Kari

0

Vote up!

You voted ‘up’

Vasmacska

Szia Kari! Nem találom. Hol van? Köszi! Közben megtaláltam.

0

Vote up!

You voted ‘up’

Kari

Szia!
BN44-00xxx rajzaim mèg lennenek, de hogy azokbol van-e ekvivalens-nemtom...
Kari

0

Vote up!

You voted ‘up’

Vasmacska

Nem is néztem van-e ennek bn száma. Holnap megnézem és megírom. Köszi!!!!!

0

Vote up!

You voted ‘up’

Kari

Szia Vas!
Nos, mikent all a javitas?
Kari

0

Vote up!

You voted ‘up’

Vasmacska

Sehogy, sajnos. Az OZ964SN két kimenete rámegy az N5100V ic-re.Ennek 4 kimenete van, melyek rámennek a fetekre. Innen nem találom az utat az inverter trafókhoz. A 4x2 fet hajt meg 14 trafót. Két trafó van egy csőhöz.Azt nem értem, hogy ha párhuzamosak a trafók maghajtásai akkor miért csak 1 cső nem világít, valamint a 4x2 fet hogyan hajt meg 2x7(azaz 14db) trafót. Köszönöm!
Itt egy kép az iverterről: http://www.placilcd.ro/en/produs/placa-invertoare-4h-v0708-661a--514/

0

Vote up!

You voted ‘up’

balage

Helló! Ha az egyik cső nem gyújt be, akkor vagy az "egyik" csővel van baj, vagy a 2-ből valamelyik trafójával általában. A meghajtása minden fokozatnak párhuzamosan van kötve.Ellenőrizd szkóppal. Esetleg keress környezetrajzot a meghajtó IC-ről. Gondolom OZ9966 ha jól látom.

0

Vote up!

You voted ‘up’

Vasmacska

Szia! A trafókat átcseréltem mind a kettőt de semmi változás. Kivettem egy csövet/ EZ is U alakú, mint az eredeti/ egy másikból és rátettem a "rossz" trafókra.Nem gyújt be. Átraktam a másikra begyújt. Ezt elpróbáltam vagy háromszor, mert nem akartam hinni a szememnek.A rövidzár ellenállásokat is átkötöttem, amik a trafóra mennek.Nem értem hol tévedtem el? A trafót meghajtó fetek meghajtására gondolok, de nem tudom, hogy ezek is párhuzamosan vannak vezérelve, vagy külön-külön.
Köszönöm!!

0

Vote up!

You voted ‘up’

öreg_rutinos
öreg_rutinos's picture

Szia.
ITT Keresgélj, hát ha.
Tisztelettel. Laci

0

Vote up!

You voted ‘up’

Vasmacska

Köszi, de nem találtam. Holnap megnézem hogyan és melyik fetre csatlakozik.Hátha visszafelé megtalálom a hiba okát.Azért, ha valaki megtalálja a tutit ne felejtsen el...
Köszönöm!

0

Vote up!

You voted ‘up’

öreg_rutinos
öreg_rutinos's picture

0

Vote up!

You voted ‘up’

Vasmacska

Köszönöm, de nem sajna nem segít.

0

Vote up!

You voted ‘up’

More similar content