You are here

SAMSUNG SCT11B AV-n zajos a hang

8 posts / 0 new
Last post
BLLaci
BLLaci picture

Sziasztok!

Fenti TV-n fenti hiba jelentkezett. Van hang AV-ról is, de zajos, képtartalomtól függően. Tuneron keresztül kifogástalan. Ha AV-ról nézem és bedugom az antennát csökken a zaj, de nem szűnik meg. Nem az M52309SPA. Keresem az okát, csak közben gondoltam megkérdezlek benneteket!
Köszi! Laci

Comments
tekman
tekman picture

Szia! C251-re parallel 100NF a testre(48-as láb)és megszünik a gerjedés...

0

BLLaci
BLLaci picture

Szia!

Még aktuális, úgyhogy próbálom és jelzek!

Köszi. Laci

0

skorpio
skorpio picture

szia BLLaci
...ahogy eszrevettem,zajos a hang,pontosabban,mintha arnyekolasi hiba lenne...ez altalaban akkor jelentkezik,ha a Mindig tv dekodert kapcsolunk hozza,az AV kabel megfelerore,ertem ezalatt valoban arnyekolt kalre cserelesekor is megmarad,...lehetseges,nem is a TV keszulekben van a hiba.
...egyik WayteQ dekodert szoftwareztem,aztan kezdett zugni...

0

BLLaci
BLLaci picture

Szia!

Mindegy, mit teszek az AV bemenetre, zúg beltériről, DVD-ről, videóról.

Laci

0

Jaca
Jaca picture
****

Szia Laci!

Próbálj meg másik AV kábelt, lehetőleg jó vastagot, a legjobb az erenként árnyékolt. Egy darab dróttal földeld össze a Tv-t és a jelforrást, ez lehet akár egy antenna-kábel is.
Ha képtartalomtól függ, akkor 95%-ban ez a hibás. Gondolom egy hiradónál egy alsó fehér csíkban egy felirat kerreg a legjobban.

Üdv: Jácint

0

BLLaci
BLLaci picture

Hali!

A kábelcsere, nagyon spéci kábel használata csak kényszermegoldásként jöhet szóba. Ez nem egy ritka TV, volt már nagyon sokféle hibával a kezeim között sok testvére, de ez így nem kerek, nem üzemszerű. Alapból zajos, nem tapasztaltam csak Thomsonoknál hasonlót, ezért kíváncsian megyek neki holnap ismét. Ha rájöttem, mi okozta a hibát írok.

Laci

0

Helldrinker
Helldrinker picture

Hali!
Ez nem az lesz hogy az utolsó csatornát át kell hangolni valamelyik másik nyelvre és úgy kapcsolni av-ra? icc21 vagy melyiknél olvastam, de majd jönnek a nagyok és megmondják azok!

0