You are here

Sony Ericsson K750i kijelző

6 posts / 0 new
Last post
Bagoly
Bagoly picture

Sziasztok!

Sony Ericsson K750i telefonom kijelzőjét sikeresen eltörtem.Vettem egy új kijelzőt és kicseréltem.Most ott tartok,hogy háttérvilágítása van,de semmit nem jelez ki.Funkcióit tekintve működik a telefon.Próbaképpen visszatettem a törött kijelzőt,ezen a még ép részeken lehet látni kijelzést.Lehetséges lenne,hogy az új kijelző hibás vagy valami más miatt csinálja ezt?Segítséget előre is köszönöm.

Üdvözlettel Bagoly

Comments
Bagoly
Bagoly picture

Köszönöm a segítséget.Ha megoldottam a hibát jelentkezem.

0

DjRobee
DjRobee picture

Szia próbáld meg, hogy bekapcsolod a telót és a kijelzőt elkezded mozgatni ha egy pillanatra is ad képet akkor tuti hogy az új kijelző rossz ha viszont úgy sem akkor tényleg meg érné egy szoftot frissíteni

0

szati77
szati77 picture

vagy más sw van rajta, ezeknél meár mindennek külön sw van fent ugy mint kamera lcd stb. és hardverben is külömbözhetnek.

0

szoke
szoke picture

Szia Bagoly!
City217 Hozzászólását annyival egészíteném ki, hogy lehet szoftver eltérés is. Hiába egy típus, nem mindegyik szoftver tudja lekezelni bizonyos kijelzőket. Kijelző cserénél létezhet olyan hiba is, hogy tükörképet kapsz a kijelzőn.
Ajánlott a telefon szoftverezése. Ha az sem segít, akkor hibás a kijelző.
Üdv: Szőke

0

city217
city217 picture

Szia.
Igen abban hibás hogy, lehet nem érintkezik rendesen. Ha bele való akkor itt keresd a hibát, és ha az rendben akkor megerősítem a gyanúdat.
Üdv.

0