You are here

SONY KV-32LS60E CH:AE-6B kikapcsolgat

9 posts / 0 new
Last post
szataka
szataka picture

Sziasztok!
A fent leírt készüléknek a gondja hogy bekapcsol van nagyfesz, megjön az eltérítés de mielött a "hangyák háborúja jönne" szóval elötte kikapcsol, a videofokozatot nem várja meg míg feláll, elötte kikapcsol.Hiba üzenetet nem villog, a képcső le van zárva végig.kontakt hiba, melegedésre átnézve helyszínen de semmi változás, mielött kibontom esetleg ha van valakinek használható infója esetleg ne fussak felesleges köröket megköszönném.
attila

Comments
reparátor1
reparátor1 picture

Szia!
Nekem tavaly két AE6B-s sasszival volt gondom,mind a kettő táp IC hiba volt.Az egyiknél,ha hűtöttem,akkor nem kapcsolt le.Érdemes körbe járni a többi tanácsot is,mert az IC elég drága.Ha tudsz rendelni a Hornos-tól,ott kedvezőbb árat kaphatsz,mint máshol.Üdv,Reparator1

0

Zolysys
Zolysys picture

Ha jól emlékezem ez az M-boardos gép. Volt ezzel a 32 es csővál már bajom kettővel is mert szórakozott és kikapcsolgatott. M-board is lehet!!!

0

kattila
kattila picture

szia a video fokozat nem fogyaszt sokat?

0

Fülesmester
Fülesmester picture
*****

Szia!

A képcső állapota?

Nézd át a csatolmányt!

Üdv:
Fülesmester

0

szataka
szataka picture

köszi átnézem , és igen a táp IC is általában elég húzós, ,de most nem tudok nehezet emelni mert tegnap műtötték a szemem, úgyhogy a "műhelyszagot" át kell vegye, de ha van valami jelzek.köszi a segítséget.
attila

0

Dagobert bácsi
Dagobert bácsi picture

Üdv! van,bontott jó Mcz 3001d-m.ha majd aktuális lesz.

0

szataka
szataka picture

köszi

0

szataka
szataka picture

Sajnos maradt az "M" panel(1-681-589-13 ) cseréjének a lehetősége, a többi kiszűrve, de hol és mennyiért lehetne venni, mert ahogy olvastam nem rendelhető, hacsak valakinél nincs esetleg , vagy lehet hogy nem jól gondolom?
attila

0

Sponsored links