You are here

Technika 1GB MP3 player formatálás

14 posts / 0 new
Last post
Cormyus
Cormyus picture

Üdv!
Van egy MP3 playerem,és azt írja bekapcsolásnál:"incorrekt format,reformat the player".USB-n felismeri a gép de rákattintva,nincs ilyen meghajtó hibajelzést ad.Windows sajátgép alapból nem tudom formázni.Tudna valaki valami jól bevált ingyenes flash formázó programot a neten?
Köszönöm.

Comments
bear2107
bear2107 picture

Szia!
Pár napja hasonló problémát találtunk,a PC formázni akarta a lejátszót,de nem tudta.Mi a "HP USB Disk Storage Format Tool" progival vertünk életet a lejátszóba.Pl innen is letöltheted: http://files.extremeoverclocking.com/file.php?f=197 Sok sikert!

0

Cormyus
Cormyus picture

Cormyus
Szia! Megpróbálom majd ezzel is,letöltöttem egy Flash Memory Toolkit nevű alkalmazást is,felismeri-teszteli,tesztben teljesen hibásnak mutatja,formázni nem tudja.Lehet a memória adta meg magát,de azért ezzel is megpróbálom.Köszi!Üdv.

0

Cormyus
Cormyus picture

Cormyus
Sajnos ezzel sem sikerült,Write protected hibával nem hajlandó formázni.Bár nem értem miért lenne írásvédett a memóriája,szerintem inkább sz*r.:D

0

majzinger
majzinger picture

Szia találtam egy eredeti Technika MP3-hoz adott lemezt.
MP607;MP607B;MP707 és MP807 tipusokhoz adták.
Ha a tipus egyezik elküldöm a rajta levő drv-t (2,7Mb). Talán segít.
Ha érdekel írj egy email címet mert ide nem tudtam ekkorát feltenni.

Üdv Majzinger

0

Cormyus
Cormyus picture

Cormyus
Az elemtartóba MP60707 van beleírva,tehát gondolom elvileg jó lenne,megköszönném ha elküldenéd.emailcímem: "cormyus@citromail.hu"vagy"cormyus@invitel.hu"
Üdv! Laci

0

lapatnet
lapatnet picture
*

Üdvözlet !

A flash formázásánál vigyázzál mert néha a működtető software is ott található rejtve. Nincs hozzá valami saját kezelőprogram ?

0

Cormyus
Cormyus picture

Cormyus
Kerestem de nem igazán találtam firmwarét hozzá,elvileg az formázná is.A proci tipusa:
Sigmatel STMP 3507,LAE SB6,A04 379,0732 TW.
üdv!Laci.

0

Cormyus
Cormyus picture

Cormyus
Üdv!
Nincs sajna..:(

0

Oszi11
Oszi11 picture

Szia Cormyus,

Csatoltam egy Sigmatel updater progit ill. egy FirmwareExtractor progit, ami képes letölteni a firmwaret a lejátszóból! Én egy régebbi chipen próbáltam, de talán ezen is működik!!! Ha sikerül letölteni a programot, az updaterrel visszatölthető, és a program meg fogja kérdezni formázza-e az adatterületet, igen után rendbeteszi a lejátszót.
2 dolog, ha adtak a lejátszóhoz updater programot, használd azt! A másik csak olyan firmware-t szabad rátölteni ami tuti jó (legjobb a mentés), mert kellemet órákat, napokat lehet szerezni, még éltre leheli az ember!!!

Üdv,
Oszi

File csatolás: 

0

Cormyus
Cormyus picture

Sajnos nem sikerült..:( Már az elején közli hogy szerinte ez nem sigmatel termék.(lehet régi a szoftwer?)Utána kimásolja a firmwarét tökéletesen,de mikor tölteném vissza nem ismeri fel a lejátszót,csak keresi(30 perc után nem kerestettem tovább).Azért köszi,lehet egy másik u.i.programmal(újabb verzióval) még érdemes neki futni.
Üdv.Laci

0

Cormyus
Cormyus picture

Cormyus
Köszi!Én már a kukázandó dolgok közé tettem de ezt még kipróbálom.Ha segített jelzem...Üdv!Laci

0

Oszi11
Oszi11 picture

Szia,

Akkor utolsó utáni,esetre próbáld meg ezt a régebbit! Ez eddig mindent ráírt, azt is amit nem kellett volna! Igaz megkérdezte biztos rá akarom-e írni!

Üdv,
Oszi

File csatolás: 

0

Cormyus
Cormyus picture

Cormyus
Köszönöm!
Ezt még rápróbálom..:)
Üdv.Laci

0

Sponsored links