You are here

Thomson 29dm400-etc210 nehezen indul, 45-ös hibakód

5 posts / 0 new
Last post
sandorverten

Sziasztok kollégák!
Van ez a fentebb említett szörnyeteg.Elég nehéz és nagy!Már rég nem javítottam,úgyhogy kérdésem lenne. A hiba a következő.
Készenlét van, de amikor be akarom kapcsolni(távval, vagy előlapi taszttal),akkor először 1-1 mp-ként villog kb.15 sec.-ig, majd az előlapi led 4 és 5 villogással csinálja ugyanezt, végtelen ideig. A függ.ic cserélve,kondik szintén. Ma reggel bekapcsoltam és volt minden,nagyon szép képe volt fél percig, de azután csak a fenntebb említett dolog jött elő.
Nálam tudósabb embereket kérdeznék,mihez nyúljak, mert már elfogyott a tudomány!
Nagyon megköszönöm a segítséget!Sándor

Comments
sandorverten

Sziasztok!
Most jöttem haza,elég régről!Bocsánat,hogy eddig nem tudtam irni.:( Vannak problémák, de csak néhány napig leszek újra itthon.NEM ecsetelem!No, nem börtön!:)ORVOSOK. A készüléket megvettem, nem sokért.Ha sikerül meg javitani,megirom!Most ennyit egyelőre.Már nekem fog ketyegni......
Kösz a türelmet:Sándor

0

Vote up!

You voted ‘up’

Fülesmester
Fülesmester's picture

Szia!

Először javítsd a címet, mert felfüggesztetik a topik a moderátor által! (A pirossal szedett előírások szerint kell bele a hibajelenség is! Pl: nehezen indul, 45-ös hibakód)

Csatolmány!

Üdv:
Fülesmester

0

Vote up!

You voted ‘up’

sandorverten

Szia,fülesmester!
Kösz a reagálást, remélem a cím így jó!
Megnézem az általad leírtakat.De,csak holnap tudok referálni a témában.
Azért annyit, hogy a nagyfesz beindul, csak utána letilt.Mérni szinte semmit nem tudok, mert olyan gyors az egész, hogy a műszeremnek nincs ideje feszt mutatni.
Üdv:Sándor.

0

Vote up!

You voted ‘up’

Fülesmester
Fülesmester's picture

Szia!

A cím így már OK!

Az újabb csatolmányból:

Hibajelenség:
Készenlétből nem indul, csak lassan villog a STBY LED (nem hibakód). A stby tápfeszültségek rendben megvannak.

Oka:
Nem indul a főtáp, mert túlterhelt.

Javítása:
Az Usys diódája (DP110, BYT08PI-100) volt zárlatos. Csere után hibátlanul működik.

A CL035 típushiba, cseréld ki!
Az egész jelenséget okozhatja, de lehet, hogy már az EW fokozat is meghibásodott miatta.

Üdv:
Fülesmester

0

Vote up!

You voted ‘up’

More similar content