You are here

Win 7 Build 7600 nem eredeti, hogy lehet megoldani az eredetiség vizsgát ? Megoldva !

22 posts / 0 new
Last post
stevepapa
stevepapa picture

Üdv! 

A címben írt gondokkal vívódom.  A lemez eredeti, de a laptpról amihez adták lekoptak a számok.  Hogyan tudnám regisztrálni ?  Köszönöm !

A probléma, Laci alias " mosómedve " kolléga által feltett linkkel. Némi bénázás után sikerült !  Köszönöm mindenkinek a segítséget !

Comments
feretech
feretech picture

Nekem win 10 Kmspicoval működött egy darabig de a vírusirtó mindig kikapcsolta vagy letörölte az exe fájlt.Nem akartam újratelepíteni a win 10 így kipróbáltam az ebayon 4$ vásárolt kulccsal és azóta nincs problémám.Win 7-re is van okosítás, viszont nem tudom, hogy mennyire legális ez a módszer... a microfos idáig nem panaszkodott.

0

proba
proba picture

https://www.ebay.com/itm/WINDOWS-10-PRO-32-64-BIT-WIN-10-OEM-GENUINE-LICENSE-ORIGINAL-ACTIVATION-KEY/352494347635?epid=20010491313&hash=item52124ce573:g:~scAAOSwJr1bzwi4:rk:13:pf:0  Azért érdekes, hogy 196 eladásra 660 termék jutott. Azt sem értem mi ez a sok kisszámú eladott termékkel rendelkező eladó ebben a tárgykörben. ( egyáltalán mennyire élhetik ezek a kulcsok túl az első frissítést. )  

0

formasu
formasu picture
*

Szia Stevepapa!

Mivel átküldeni nem tudom, mert a leveleződ blokkolja, ezért egy kis segítség:

Talán a 3. hozzászólásban ott a link, amiről le lehet tölteni! /A Mosómedve hozzászólásában/
Én rákattintottam, majd a Download HERE-re katt, előjön egy új oldal /Redirecting/ , és ott a Click here. Utána már le is töltötte. VIGYÁZZ!!! Vírusírtó nem mehet!!!
Ott olvashatod a kicsomagoláshoz a jelszót is: ZIP Password: kmspico.info, ez a setup.exe-re kattintás után kell, mert kérni fogja!

0

stevepapa
stevepapa picture

Szia!

Köszi nekilátok még egyszer .

0

formasu
formasu picture
*

Szia!

Én letöltöttem, ahogyan leírtam, és ki is csomagolta. Neked is sikerült?

0

stevepapa
stevepapa picture

Szia!  Igen, és köszönöm !

0

csakyt
csakyt picture

Szia
 Sok szériaszám van fent a neten. próbálj egyet találni. Vagy létezik egy úgynevezett "WinKeyFinder.exe" file amivel az eredeti számot megtalálod a gépeden
 Tibi
 

0

mosomedve
mosomedve picture

https://www.kmspico.info/
Próbáld ezzel.
László

0

formasu
formasu picture
*

Ez elvileg megcsinálná! Lehet, hogy letöltés közben "megsérült" egy része. Ha van valamilyen viruskeresőd, azt a futtatás előtt le kell állítani, /Sőt már a letöltés előtt is javasolt kikapcsolni, mert "kivonja ezt a forgalomból"!/ és szükséges, hogy legyen internet is, amikor elindítod!

Töltsd le még egyszer víruskereső nélkül, és utána indítsd el!

0

stevepapa
stevepapa picture

Szia!  Köszi,sajnos nem működik a linkre kattintva "redirect" jelenik meg.

0

formasu
formasu picture
*

Szia!

Fel van valahová telepítve ez? Ha igen, akkor onnan ki lehet olvasni a régebben beírt számokat...

0

stevepapa
stevepapa picture

Szia!

Az a gép amelyiken volt az tönkre ment, sajnos. Erre engedte feltelepíteni, de kiírja, hogy nem eredeti. Egyes programjaim viszont így nem működnek.

0

formasu
formasu picture
*

Szia!

Pü-ben adj légy szíves egy e-mail címet! Küldök ott okosságot!

 

0

stevepapa
stevepapa picture

Szia!  Köszi!

Írtam..

0

Malibu
Malibu picture

Szia!

Ha délutánig nem késő át tudok küldeni WIN activátort.

Üdv Mali
 

0

stevepapa
stevepapa picture

Szia!

Köszi,nem késő már 1 hete kínlódok vele. 

0

lcsaszar
lcsaszar picture
*

Szia!

Ezekkel az "okosságokkal" (KMSpico és neten keringő aktiváló kulcsok) csak szívni fogsz, még ha elsőre látszatra működnek is. Azt javaslom, hogy válaszd a fél-legális megoldást, amibe a Microsoft sem fog belekötni. Ez pedig az, hogy szerezz be egy OEM telepítőlemezt, amin van aktiválókulcs. Bontatlant próbálj beszerezni, amit még nem regisztráltak. Az aktiválás és a regisztrálás két külön dolog. Pár ezer forintot csak megér a lelki nyugalmad, vagy nem?

Üdv, lcsaszar

0

Julian
Julian picture

Éveken keresztül használtam olyan gépeket, melyeken a Win7 Activator (melyet feljebb már felajánlottak) által aktivált W7-esek futottak gond nélkül.
Az eredet vizsgán simán átmentek és nekem speciel soha nem volt olyan gondom, hogy deaktiválódott volna a windows. És más jogi problémám sem adódott.
Sőt, ezeket a gépeket még W10-re is frissítettem és abba sem kötött bele a M$.
De az új gépemhez már legális, új W10-et vásároltam. Az nem pár ezer volt.
Próbálkoztam ebay-en vehető W7 kulccsal is, de az első kapásból nem működött és miután utána néztem a dolognak, kiderült, hogy ezek az olcsó kulcsok sem feltétlen teljesen legálisak.
Ha nagyon akarnának, akkor bele tudnának kötni. Akkor meg már ingyen használhatom az Activator-t.

Az OEM telepítő lemez nem félig legális, az teljesen legális. Viszont, mint ahogy a korábbi laptopon lévő címke esetén, ha egyszer feltelepítetted, akkor onnan kezdve ahhoz a géphez tartozik és másikra nem átvihető. Jogilag. A matricát is rá kellene ragasztani. De ilyen ronda matricával én sem ragasztom össze a gépem, így nekem még az eredeti helyén van.
A fentebb említett beszerzési mód esetén viszont lehet félig legális. Én rendes e-boltból vettem a W10 telepítőm.
 

0

stevepapa
stevepapa picture

Szia!

Igen igazad van, de ezért egyszer már fizettem.Miért nincs normális lehetőség a pótlására ?  A gépen volt, a tasakjára egy betűt nem írtak, ez bosszant. Legalább azon szerepelne, de nem nincs rajta.

0

lcsaszar
lcsaszar picture
*

Bocs, de nem fizettél érte. Azért a Windows-ért fizettél, ami a tönkrement gépen volt. Ez ha jól értem, egy másik gép, amire új Windowst szeretnél feltelepíteni. Minden gépre külön licensz kell. Esetleg tedd át a tönkrement gépből a HDD-t, és próbáld életre kelteni. Bár szerintem az aktiválás az alaplaphoz kötött, de egy próbát megér.

Üdv, lcsaszar

0

stevepapa
stevepapa picture

Szia! 
Értem én , de ez olyan mintha a régi autómról nem tehetem át a kereket a másikra :)  Egyébként gond nélkül működött a mezen a gépen is. De leállt valami vírus miatt, mikor újra telepítettem akkor derült ki, hogy  a roncson már nem látszanak a számok.  

0

Sponsored links