Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
DODGE NEON 1997 WIRING DIAGRAMS SCH
CAR - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
5.5 MB
Page
40
Category
CAR
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
DODGE NEON 1997 WIRING DIAGRAMS SCH service manual (1st page)
Preview of DODGE NEON 1997 WIRING DIAGRAMS SCH [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview
DODGE NEON 1997 WIRING DIAGRAMS SCH service manual (2nd page)
Preview of DODGE NEON 1997 WIRING DIAGRAMS SCH [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant CAR forum topics:
Seat Aura (Grundig) CD-s autórádió kiszerelve nem működik MEGOLDVA
"FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el." Tisztelt Kollégák! A fenti autórádiónak hiába adom meg a két 12V-ot és a testet, semmi életjelet nem mutat (ha csak az állanndó 12V-ot kapja, akkor az eject gomb melletti LED villog, ha mindkettőt megkapja, akkor még ez sincs). Az autóba visszatéve rendesen működik, kéri a kódot, megadva működik. Mi kellene még hozzá, hogy asztalon is működjön? Amúgy az a hibája, hogy időnként magától bekapcsol. Erre esetleg van-e valakinek tippje? Előre is köszönöm a válaszokat. Imre "FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el." A topik helye sem az igazi, mert inkább a "Jármű (elektronika)" lenne a helye. A hosszú magyarázat helyett igazán kiigazíthattad volna a címet.
Citroen Xsara ablakemelő elektronika alkatrész beazonosítás.
"FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el." Sziasztok! Autóvillamosságban jártas kollégákat kérdezném,vagy bárkit,aki javított már hasonlót. A címben nevezett típusú autó ablakemelő motort hozták,hogy nem csinál semmit.Vagyis a motor jó külön megy,a kapcsoló is jó.Az előzmény,hogy az emelő mechanikájában a bovden összegubancolódott és megszorult. Vettek bele egy bontottat,motor nélkül,összerakták de meg sem mukkan a motor.Én megnéztem az elektrónikát,amit lehetett kimértem,ellenállások,félvezetők. Viszont van benne egy alkatrész,amiről fogalmam sincs mi lehet.Ennek a beazonosításában kérnék segítséget. Csatolok egy pár képet. Előre is köszönöm a segítséget. Üdv:Gy.F. "FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."
EONON Autó multimédiás fejegység GPS problémája
Üdvözletem Mindenkinek! Egy Eonon G1301 fejegységgel küzdöttem hetek óta, de most már segitséget szeretnék kérni, mert nem nagyon tudok lépni vele. Két problémám is van vele, kezdeném a fontosabbal. A készülékben van navigáció is, aminek a programját egy memória kártyáról olvassa be. Egyre többször azt kezdte kiírni, hogy nem található navigációs szoftver. A kártyát beraktam egy Pc-be az látja, olvassa. A fejegység egyszerűen nem látja a kártyát. Néhány áramtalanítás után már látja... Amikor megtalálja, attól kezdve hibátlanul mükszik, amíg nem kell a készüléket áramtalanítani valamiért, de pár napja már bármit csinálok nem találja a kártyát. Kontakt hibára nem gyanakszom, mert fizikai piszkálgatás nélkül, csak aksi le-felrakástól javult meg eddig. A másik hiba, hogy sérült benne egy szalagkábel, ami a motorosan kiemelkedő képernyőre megy, pontosabban a motor szála sérült. Sikerült összetákolnom, de nem bízom benne, viszont fogalmam nincs, honnan tudnék szerezni, mert az eonon cégnek nem találtam semmilyen alkatrész beszerzési forrását. Tudom, hogy nem egy világmárka, de nagyon szeretem, jó a hangja és a képe, ráadásul mindent tud. Valójában azt szeretném kérni, hogy valaki jelentkezzen aki otthonosabban mozog ezeknek a masináknak a világában mint én, illetve jobban tud alkatrészeket azonosítani, beszerezni a nagyvilágból, és hajlandó lenne vállalni a javítást, mert én nem érzem magam elég felkészültnek a feladathoz. Azért nem szervizt kerestem meg, mert a fórumokat olvasgatva úgy gondolom, hogy itt sokkal lelkiismeretesebb és felkészültebb szakikat lehet találni mint a szervizekben. Előre is köszönöm a segítséget.
Opel Z16XE ECU javítás
Üdv mindenkinek. Segítséget szeretnék kérni. Forraszanyag beazonosításár... Adott egy Opel Z16XE motorkódú autó, motorvezérlő problémával. A forrasztások váltak el. A motor bal oldalára van szerelve, remegéstől stb.. Látszólag "ezüsttel" vagy nem tudom milyen eljárással van forrasztva. a szálakat szeretném kicserélni. Képet csatoltam konkrétan miről is van szó. Említett egyik ismerősöm egy olyan anyagot, hogy "alox" nem tudom jól írtam e és azt sem hogy milyen anyagra gondolt. Segítséget építő jellegű ötleteket előre is köszönöm! üdv Csady
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling