Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians

SAMSUNG PS42E71SX-BWT CHASSIS D74A AUDI

TV - SERVICE MANUAL
Type: (ZIP)
Size
30.1 MB
Page
---
Category
TV
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for similar samsung manual?
Document preview [1st page]
No preview item


No preview item for this file.

Possible causes:
  • No preview picture generated yet.
  • It is not a pdf file.
Advertisements
Please tick the box below to get download link:
  • Also known:
    SAMSUNG CHASSIS D-74A AUDI D74A PS 42 71 SXBWT 74 PS42E71SX BWT
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • If the site has helped you and you also want to help others, please Upload a manual, circuit diagram or eeprom that is not yet available on the site.
    Have a nice Day!
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant TV forum topics:
SAMSUNG FUH29A001B(S) HR8087 Sorkimenő Trafó helyettesítése
Sziasztok. A fent említett sorkimenő Trafó helyettesítésében , vagy beszerzésében kérnék segítséget. Milyen Trafók jók még a helyébe? Samsung CW-29M024N típusú tévében volt. Panel száma: cw29m064n2xxec S16A T444S AA26-00145A TRANS FBT 1372.0076B,CT29A5P,3.5MH,135V SAMSUNG FUH29A001B(S) Előre is köszönöm.
Samsung UE37D6500VSXXH nem indul
Kedves Kollégák! Megtaláltak e masinával. Hibajelenség: feszültség alá helyezéskor a stby led 5-t villan szép lassan,mint amikor a samsung az indítási procedúrat hajtja végre.Ezután se kép, se hang, se osd,se háttérvilágítás, de a távra reagál(villog a led) és készenlétbe is kapcsolható.A tápcsatlakozót kihúzva a háttér világít, tehát a táp-ledmeghajtó valószínűleg rendben. A main tápok megvannak nem zajosak.A 24512 eeprom sda-scl semmi adatmozgás, órajel sincs.Resetet próbáltam. Atmelh10402-én van némi busz közlekedés, de ez mintha csak a vevő jelét kezelné.Egy mentése lenne valakinek az jól jönne. Main: BN-41-01587 GENOA-S-UNION Táp: BN44-00458B Kijelző: LD370CSB-C1 Köszönöm, üdv,kovi
Samsung CW29M066V (K55A) csatorna keresés nem hozzáférhető
Sziasztok! A címben említett problémával kapcsolatban kérnék segítséget. Menüben Automata vagy kézi keresésre nyomva "nem hozzáférhető" felirat jelenik meg. Hotel módra gondoltam, így le is töltettem az oldalról a szervíz menü leírást, viszont konkrétan ilyen opciót nem találtam a leírásban. Némi segítséggel biztosan meg tudom oldani a dolgot. Előre is köszi! Péter
Hogy/mit mérjek? (pirosan villogó LED, kép nincs, Samsung UE32F5500)

Üdv mindenkinek!

Remélem így elfogadható a cím, kérdésem elsősorban általános lenne, csak másodsorban a konkrét esetre vonatkozó. Kerestem service manualt itt, az abban lévő (alapabb) lépéseket követném el, lelkes hobbistaként, hogy aztán a bűnös panelt cserélhessem.
Ahol elakadtam, az az, hogy a hibaelhárítás szekcióban leírt méréseket nem minden esetben tudom, hogyan kellene végrehajtani. A multiméterrel aránylag jóban vagyunk amíg egy vezetéket, vagy egy be nem kötött csatlakozót kell mérni, ahol megakadtam:

- fektetve beépített, 2 soros csatlakozó "alsó" sorát bedugva hogyan szokás mérni? Asztalon ki kell forgatni a panelt, úgy összekötni, és panel túloldalán mérni a forrszemeket, vagy van jobb trükk? (lsd. UE30F5500 20pin-es vezetékén a BLU szálat)

- ahol pl. ilyen szerepel: BD206/BD201: B12VS, azt úgy kéne érteni, hogy a két pont közt kéne ennyit találnom, vagy bármelyik pont, és a GND közt?

- van olyan BDxxx pont (kb. mind, ami a "No picture" hibaelhárítási sorban szerepel), amit nem látok a panelre szitázva, csak egy kb 10x10px-es kép van róla a service manualban, amin 1-2-3 alkatrész be van karikázva. Ilyenkor én vagyok vak, vagy hogyan kéne értelmezni ezeket? (manual képet, meg saját fotót egymás mellé vágva csatoltam)

- a T-CON-on a BD1-et, meg a B1.1V(T-CON-TP) rajz nélkül meg főleg nem találom (de itt előfordulhat, hogy átsiklottam a szitázáson)

A konkrét hiba amúgy úgy kezdődött, hogy időnként (nem folyamatosan) a menü (és csak az) volt csíkos, majd 1-2 ki-be kapcsolgatás után sötét lett minden. A piros LED áram alatt fixen világít, bekapcsolás után villog, távirányító nyomkodásra gyorsan villog, menü hang nincs, ha lehúzom a táő-main közti kábelt, akkor a háttérvilágítás megy, a tápon amit kerestem, megtaláltam kimenő feszültséget.

A segítséget előre is köszönöm!

Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce