You are here

Kenwood KRC-794 TRANSMIT1, majd [ ] 1 felirat és semmi más

10 posts / 0 new
Last post
cape-t
cape-t picture

Sziasztok!

A fenti autórádió előlapi szalagkábele meg volt szakadva. Próbára áthidaltam, de bekapcsolásakor a kijelzőn kb. fél másodpercig a TRANSMIT 1 felirat látható, majd [ ] 1 és semmi gombra nem reagál.
Az SM-ben találtam Reset leírást, de valami Mask key-t meg Master key-t emleget, amiről nem tudom, hogy micsoda, hol van stb. Test módba beléptem, de itt elakadtam. Becsatoltam az SM-ből az említett részletet.

Minden segítséget szívesen veszek.

Üdv:
Gyula

File attachment: 
Comments
cape-t
cape-t picture

Sziasztok!

Végül EEPROM tartalom cserével megoldódott. Egy bájt átírása után nem kéri a master remote-ot.

Üdv:
Gyula

0

bluemoon
bluemoon picture

szia,

ha jól emlékszem 1 bajt cseréje nem elég, az 55h címre 01, az 56h címre 00-át kel írni. ezt akkor tudod meg, ha a rádiót több mint fél óráig bekapcsolva hagyod. a fél óra leteltével megint jön a transmit, lekapcsolod a tápról és újra fél órád van. ez a 2 bájt átírása után nem veszik semmi funkció.
ha viszont tévedtem, akkor is jó, lényeg, hogy meg van oldva
üdvözlet

0

vadmalacka
vadmalacka picture
*

Hi!

Kell hozzá egy u.n. remote key (kulcs távirányító)
azzal lehet elindítani.

0

Jaca
Jaca picture
****

Sziasztok!

Anno a főnökömnek volt egy piros színű MASTER kulcsa, azzal lehetett törölni a kódot. A MASK key egy ugyanolyan távirányító, csak azt odaadják a vevőnek. Ha össze vannak párosítva, akkor azzal lehet indítani a készüléket áramtalanítás után.

Üdv: Jácint

0

cape-t
cape-t picture

Sziasztok!

Köszönöm az infót! Ezek szerint jól gondolom, hogy a tápelvétel miatt áll fenn ez az állapot? Megkérdezem a gazdit, hogy van-e neki ilyenje... Ha nem lesz, vagy nem tudja hol van (gyanítom így lesz) akkor mi a megoldás?

szerk:
A kollégám édesanyja használtan vette az autóját és benne volt a rádió. Mostanáig... A mellékelt távi megvan, de erre nem reagál.

Köszönettel:
Gyula

File csatolás: 

0

jancsika
jancsika picture

Szia-bocsánat hogy későre irok,olvastam hogy megoldodott az eset,de viszont olvastam hogy a mellékelt távirányitóra nem reagál...mikor TRANSMIT1 ir ki,akkor nem is fog a standard távirányitóval,hiszen még ezek mellé adnak egy kisebb távirányitót,az úgynevezett MASK KEY,az ad egy kódot,majd átvált TRANSMIT2-re,s azután majd csak fog elindulni...persze EEPROM átirásával kikapcsolható,de akkor bizonyos funkciók is elvesznek,habár a napi használatra nem fontosak...üdv...

0

atomka
atomka picture

Szia.
A tunerben van egy 24c01-es eprom, ennek a tartalmát kell átirni, és nem fog kérni kódot.
Nem kell kiforrasztani a tunert, meg lehet csinálni úgy, hogy benne van.
Üdv.

0

vadmalacka
vadmalacka picture
*

Hi!

Nem ez az, egyetlen egy gomb van rajta. Az elején becsatoltad hogyan kell használni. Ha nincs meg, keress a vadmalacka@gmail. com -on.

0

Jaca
Jaca picture
****

Szia
!
Elem jo? par centirol mukodik csak.

Üdv: Jácint

0

Sponsored links