You are here

Serioux SBHT5100C -nincs hang a hangfalakban

16 posts / 0 new
Last post
Stefan
Stefan picture

Udvozlok mindenkit!Van ez a Serioux 5.1 hangfalas hazimozi erositom,es nincs hang a hangfalakban...ket kicsi hangfalban megy a hang nagyon-nagyon halkan,ha felhuzom max-ra a hangerot!Nincs valakinek egy jo otlete,vagy akar rajza hozza!?Koszonom.

Comments
uniman
uniman picture
***

Hello! Kevés az infó ! A 5 "kicsiből" melyik kettő? Mi a zene forrása....milyen a kábelezés, minden kábel be van dugva, oda ahová kell? Milyen módban üzemelteted...stb.

0

zsugori
zsugori picture
***

0

SzBálint
SzBálint picture
****

szia:ezen nincs némítás?
Milyen a kezelőlapja, bemenetek?

Bálint

0

varga jano
varga jano picture
*****

Sziasztok !
Az user manual segíthet (?)https://cloud1.pw/3/go.php?file=serioux+ht5100c+manual

0

kipcsak
kipcsak picture

A kérdésekkel nem segítünk, ha azt akarunk akkor nézzünk utána.  Ilyen!
https://www.google.com/search?q=Serioux+SBHT5100C&client=firefox-b&sourc...

0

Stefan
Stefan picture

Koszonom a valaszokat.Van rajta nemitas,persze;csak ez orokre megnemult.Az SL es SR megy nagyon halkan es a mely...Holnap feltoltok kepet az alaplaprol,van ket IC rajta,az egyiket csereltem,kaptam valakitol ujat,a masikat azt nem.

0

Stefan
Stefan picture

A zene forras az FM radio,USB es SD-et hasznaltam miota megvan,nem kotottem masra ra!

0

zsugori
zsugori picture
***

0

Stefan
Stefan picture

Nincs leegve egy hangfal sem,bekotottem mas hangforrashoz,mukodnek jol.Feltoltok nehany kepet,mint ahogy mondtam,a BT2323M-et csereltem,beszereztem ujat,a PT2258M-et nem volt mivel lecserelnem.Valaki ayt mondta meg,hogy elol,a vezerlopanelen kell legyen meg egy mikrokontroller,elrejtve,csak nem merem szetbontani,le van ragasztva rendesen az elolap...Azert kertem rajzot...A FL,FR es a CEN mukodik halkan,probalkozom majd bemenettel is..

File csatolás: 

0

kipcsak
kipcsak picture

Ilyenkor ha nincs rajz akkor a benne levő aktív /pld IC/ adatlapját nézd meg a neten és már hozzávetőlegesen tudsz mérni és tovább haladni. Táp hiányod lesz valahol vagy a panelon szakadás.

0

Stefan
Stefan picture

Koszonom,szetnezek meg jol rajta,ez is meglehet,a rezges miatt,a melysugarzo tehet ilyet....

0

Stefan
Stefan picture

Erot vettemmagamba,es lebontottam az elejet,hat bizony itt van lamcsak az erdekes benne..A proci,egy FM radiokontrooler es a memeoria,24CO2,meg egy BT1628.A kis lapon,amelyen a proci is van,talatam egy SMD kis ellenallast,103-as a kodja,vagyis 10Kohm,ami ki volt egve.Kicsereltem,de ugyanugy mukodik.Vajon megserult a proci?

File csatolás: 

0

Stefan
Stefan picture

Ez a kieget tellenallas a KEY 3-nal van,es egyik fele a prociba megy...

0

Stefan
Stefan picture

Az ellenalas valoszinu azert egett le,mert jarhattak az erositiben.Megoldottam a problemat,kitunoen mukodik !!Szaradt kondikat talaltam a nagy lapon,a PT2258M kizeleben,egy 10,47 es 100 mikrost!!Minden kondit leellenoriztem,mind el voltak ertektelenedve:a 100 mikros 70-75 mikrot mutatott a muszeren,a 10 -es 5 -6 mikrot.Mindet kicsereltem ujra,kiveve a 7 dr TDA 2030 kozeleben levoket,azt majd legkozelebb.Elinditottam es elsobol mukodik is!!Koszonom mindenki segitseget!Le lehet zarni a topikot!Megoldva!

1

debrodi63
debrodi63 picture

Üdv ez a kondi hiba jó ötlet volt ugyanez volt nálam is

0

Sponsored links