You are here

Panasonic TX-25XD1C tipusu tv ben a KF modulban használhato e az eredeti LA7577N ic helyett LA7555???

9 posts / 0 new
Last post
dddemeter
dddemeter picture

Üdvözletem Mindenkinek.Hozták a fenti tévét és nagyon tulvezérlödött képe volt igy AGC hibára gyanakodtam .Átforrasztottam a KF modult és és kicseréltem az összes elektrolit kondenzátort de  utána "megszünt" a hiba.többé nem lett hangyaháboru sem :-(   Eléggé melegedett az ic igy kicseréltem LA7555 tipusra mert miután megrendeltem az eredeti ic-t ezt küldték helyette nem azt amit én rendeltem.  Kivezettem vezetékdarabkákkal a tv alaplapbol a KF modult hogy hozzaférjek mindkét oldalához a modulnak  üzem közben is, de sajnos az eredmény ugyanaz hire hamva sincs a" hangyáknak" csak szürke képernyö, se kép se hang. Tanácsotokat szeretném kérni: lehet hogy ez a két ic nem kompatibilis egymással???Tul sok a bizonytalan tényezö most már nem tudom hogy merre menjek tovább ha kell átnézem az összes többi alkatrészt a modulon de az ic kérdését nem tudom eldönteni. Távra normálisan reagál ,megjelenik menü, csatornaszám meg  minden ami kell persze a képen s a hangon kivül ..elöre is nagyon szépen köszönöm mindenkinek az esetleges segitö szándékot, üdv dddemeter.

Comments
zsugori
zsugori picture
***

szia
lábkiosztást másnak látom

File csatolás: 

0

dddemeter
dddemeter picture

Szia Köszi a közremüködést akkor jol átvertek engem... LA7577N jelüt csak használtba tudok szerezni , de ha N végzödés nélkül is jo lene akkor ujat tudnék szerezni. Micsoda ritkaság lehet ez hogy még adatlapot sem találok N végzödés nélkülire ::??,,,üdv dddemeter.
 

0

SzBálint
SzBálint picture
****

szia:

Bálint

0

dddemeter
dddemeter picture

Üdv Bálint.Köszönöm a joszándékodat , ezeket megtaláltam én is  az LA7577 adatlapját nem találtam az N végzödés nélküli változatot  , mert össze akartam hasonlitani hogy az N végü azonos e azzal amelyik nem N végzödésü ...üdv dddemeter.

0

Pityesz
Pityesz picture

Sziasztok!

Azzal, hogy "N" végződésű vagy nem, ne foglalkozz, lehet csak gyártóban más, vagy valami fejlesztett cucc az egyik. Biztosan jó lesz az "N" nélküli is.

Üdv:
Pityesz
 

0

dddemeter
dddemeter picture

Szia Ha ilyen biztos vagy benne akkor megrendelem  de ha ez sem lessz jo akkor nem szánok rá több idöt sem pénzt mert már igy is tulléptem a "keretet" ...köszi az észrevételeket ,üdv dddemeter!

0

Pityesz
Pityesz picture

Szia!

Kb. nyakamat rá :)

Jó kell legyen. Jelentheti akár azt is, hogy egyik ólmos, másik ólommentes tecnika, blabla :)

Euro2 alaplap? Ő se mai, de nem rossz gépek voltam ám. Beszéltem jóbarátommal, soha nem kellett ezt cserélni, soha.

Ennek ellenére ha mégis rossz, akkor jól tudtam, az N-es -->   "(N= Noise Cancel), azaz tudja saját maga némítani a hangot, ha nincs KF-jel. "

Üdv:
Pityesz

0

dddemeter
dddemeter picture

Szia Igen az alaplap euro 2 gondolom, mert a rajz passzol hozzá...üdv ddemeter!

0

Sponsored links