You are here

Electrolux Total No Frost CBNF-350 hűtő ajtó tömítés csere

8 posts / 0 new
Last post
vitaman
vitaman picture

Sziasztok!
A mágneses tömítő profil cseréjéhez kérnék segítséget. Hogyan kell épségben ki és visszatenni? Lehet javítani házilag? Kb. 5 cm hosszban eltűnt a borítás a mágnesről, és a hátoldala is kissé tépett. Előre is köszi!

Comments
pcorp
pcorp picture

Electroluxnál jópárszor találkoztam olyan profilgumival, amit a tövénél körbe kell vágni szikével, ekkor bukkan elő az alatta lévő sín amibe az uj gumit bele lehet nyomkodni.

0

vitaman
vitaman picture

Szia! Köszi, cserénél majd szükség lesz rá, még várok. A széles ezüstszürke jobbminőségü öntapadóval pótoltam a sérült műa. réteget. Egyelőre műxik deresedés nélkül, -majd meglátjuk. üdv, vitaman

0

kisandras79
kisandras79 picture
*

Szia !
Az új ára sinibe 8000-.+áfa.Nem érdemes vele foglalkozni,hacsak nem mindenáron ki akarod cserélni.Javítgatni nem igazán lehet.
Üdv:András.

0

vitaman
vitaman picture

Szia, De hogyan kell ki/be szerelni? Üdv, vitaman

0

kisandras79
kisandras79 picture
*

Szia!
Ha jól látom a gumi profilján,akkor ez be van ragasztva a belső műanyag ás a külső fém lemez közé szigetelő habbal.Ki tudod tépni belőle,és az újat vissza tudod ragasztani bele.Kiszedés után(hacsak nem vagy nagyon óvatos) a régi gumi kuka.
Üdv:András.

0

Boldogblog
Boldogblog picture

Szia!

Mire leszeded szét fog szakadozni, porladni! Vegyél hozzá újat. Csavarozva, pattintva, befűzve, ragasztva szoktak lenni.... Bármely kombinációban.

Óh, de szép! Jaj, de szép... Nézzük meg a belsejét! (Kun László)

0

vitaman
vitaman picture

Szia! Sejtem. h ez lesz majd a vége, de mivel saját, és a boltban jól 10e fölöttire ígérték, ezért talán megérhet próbálkozni, ha van jó tapasztalata vkinek. Mindazonáltal semmilyen nyomot nem találok a cseréhez. Az SM-ben nics erre utalás. Üdv, vitaman

0